Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

WHISKEY THE GLENLIVET NADURRA OLOROSO 1L 48% GB

WHISKEY THE GLENLIVET NADURRA OLOROSO 1L 48% GB
325 lei
Fără TVA: 325 lei

Indepartata si izolata in anul 1822, Valea Livet din Scotia era perfecta pentru distilarea ilegala. Acesta este locul unde incepe povestea Glenlivet, cand fondatorul, George Smith, a aflat mestesugul distilarii. Ascuns de ofiterii vamali si de soldati printre dealuri si izovare abrupte, George a avut timp sa distileze incet si sa-si perfectioneze arta, facand un whisky care va deveni curand unul de renume mondial.

Gama Nadurra foloseste metode traditionale vechi de productie pentru a crea whisky-uri originale si deosebite. The Glenlivet Nadurra Oloroso este un sortiment maturat in butoaie de in lemn de stejar Oloroso de inalta calitate din regiunea spaniola Jerez care aduce maltului o expersie condimentata si calda si arome bogate. Acest sortiment este filtrate non-chill si este imbuteliat in loturi mici la fel ca si toate expresiile din gama. The Glenlivet Nadurra Oloroso reflecta pasiunea spaniola cu traditia Speyside si imbina utilizarea traditiei pentru a obtine o stralucire moderna.

Miros: Arome de sherry completate cu miere, fructe uscate si condimente
Gust: Gustul predominant de fructe uscate completate cu nuci, vanilie, condimente o atingere de ciocolata si marmelada
Finish: Finish-ul este lung, cu note de fructe de piatra si stejar


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Avincis Negru de Dragasani
-23 %
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
59 lei 77 lei
Fără TVA:59 lei
Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 53 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
-13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei