Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

WHISKEY OBAN 14YO 43% 0.7L

WHISKEY OBAN 14YO 43% 0.7L
Comandă telefonic
WHISKEY OBAN 14YO 43% 0.7L
375 lei
Fără TVA: 375 lei

Distileria Oban a fost înființată de către John și Hugh Tevenson în anul 1794 și este una dintre cele mai vechi distilerii din Scoția. Aceasta se situează într-un loc retras, între regiunea Highland și zona insulară, practic locul de întâlnire se află acolo unde marea se întâlnește cu uscatul. Whisky OBAN 14 YEARS 0.7L este sortimentul etalon al distileriei și reprezintă West Highlands în colecția Diageo`s Classic Malt încă din anul 1987.

Whisky OBAN 14 ANI 0.7L este un single malt elegant și clasic. Pentru un whisky relativ tânăr, acesta are un caracter expresiv și o paletă aromatic bogată, dominate de note fructate.

Whisky OBAN 14 ANI 0.7L are o culoare ambră, cu reflexii aurii, iar în gustul său se regăsesc note dulci de budincă de caramel, vanilie și pudră de cacao, completate de accente lemnoase. În miros regăsim note de fructe uscate, mai ales mere și pere, dar și note intense de ciocolată. Finish-ul lui  Whisky OBAN 14 YEARS 0.7L este persistent, dominat de note de nuci, ciocolată și coajă de lămâie.

Whisky OBAN 14 ANI 0.7L poate fi savurat simplu, cu gheață sau un strop de apă, dar și ca bază pentru anumite cocktailuri.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
Barbaresco DOCG Riserva Quarantacinque, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-39 %
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic