Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

WHISKEY LAPHROAIG 10YO 0.7L 40% GB

WHISKEY LAPHROAIG 10YO 0.7L 40% GB
225 lei
Fără TVA: 225 lei

Laphroaig 10 ani este cunoscut ca fiind whisky-ul scoțian cu cea mai bogată aromă din lume. Este fabricat în Islay și asta spune multe. Nu este un secret că Scoția este renumită pentru whisky-urile sale, însă Laphroaig este superlativul.

Prima impresie pe care Laphroaig o lasă este cea a unui dans jucăuș între sărat și dulce. Corpolent, cu arome de fum și alge, Laphroaig 10 ani dezvăluie apoi gustul inconfundabil al untului de arahide și câteva note dulci minunate. Fum, sare, cărbune, piele, piatră umedă și alge, toate se simt deopotrivă în Laphroaig. Un scotch bogat în ioduri din regiunea Islay,


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-17 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 58 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei