Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vodka

Vodka

Vodka Absolut a fost produsă pentru prima dată 1878 în Suedia, orașul Åhus, de antreprenorul și industriașul Lars Olsson Smith. Cu un istoric modest și o viziune realizată cu succes în contextul vremurilor sale, L.O. Smith a reușit să creeze unul dintre cele mai bune produse distilate din Su..
85 lei
Ex Tax:85 lei
Beluga reprezintă o vodkă fără aromă, originară din Rusia. Această vodkă se deosebește de majoritatea prin gustul clasic, elegant și rafinat. Acesta este obținut din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, dintre care mierea, ovăzul și susaiul sunt cele mai importante. Deși sticla în care ..
135 lei
Ex Tax:135 lei
Belvedere Vodka este prima vodka super premium din lume si reprezinta rezultatul traditiei poloneze de producere a bauturilor spritoase de peste 600 de ani. Aroma de vanilie completeaza gustul plin, dulceag, cu note subtile de piper alb si condimente, sustinandu-i ..
185 lei
Ex Tax:185 lei
În 2003, Jean-Sebastien Robicquet, și-a folosit studiile din domeniul viticulturii pentru a crea vodka Cîroc la distileria Maison Villevert, din Chevanceaux, sudul Franței. Jean-Sebastien este familiar cu regiunile Gaillac și Cognac, de unde selectează cele mai bune recolte de struguri Mauz..
129 lei
Ex Tax:129 lei
Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki..
65 lei
Ex Tax:65 lei
Gray Goose este rezultatul unei hotărâri absolute de a crea o vodka care să se deosebească cu ușurință de oricare alta. Calitatea este exprimată în fiecare sticlă de Gray Goose prin esența celor mai fine ingrediente din Franța - grâu moale din jurul Picardiei și apă pură de izvor din Ge..
189 lei
Ex Tax:189 lei
Producția Ketel One se face în distileria Nolet din Olanda. Fondată în anul 1691, distileria produce băuturi spirtoase de înaltă calitate de 10 generații. Este produsă în loturi mici, folosind alambice de aramă, cel mai vechi dintre ele fiind și cel care dă numele brandului: Distilleerketel ..
119 lei
Ex Tax:119 lei
Produsa in St Petersburg dupa principiile lui Dmitri Mendeleev de creare a vodcii din 1894, Russian Standard are in compozitie doar ingredientele cele mai rafinate, reusind astfel sa se impuna ca o vodka de referinta atat pe piata ruseasca, cat si pe cea internationala...
59 lei
Ex Tax:59 lei
Rețeta inițială pentru vodca Smirnoff a fost creată în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta actuală după care este produsă vodca Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit să scape din Rusia în 1917, în timpul eveniment..
52 lei
Ex Tax:52 lei
Smirnoff Red este o vodka incendiara cu istorie veche. Este prima vodka din lume care a fost supusa procedeului de filtrare prin carbune, ce ii confera trasaturile fine atat de indragite. Bautura impresioneaza prin tarie, corpolenta, consistenta si rafinament atat pe consumatorii maturi cat ..
52 lei
Ex Tax:52 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)