Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vinuri rose

Brand: Alira
Alira este o crama situată în Dobrogea între localitățile Aliman și Rasova de unde îi provine și numele. Fiind o zona viticola cu tradiție încă de pe vremea Geto- Dacilor, în zilele noastre este pusă în valoare de mai multi producători. Printre ei se afirma oenologul de origine franceza Mark Dworkin..
57 lei
Ex Tax:57 lei
Brand: Alira
Alira Rose are o culoare provensala, nas retinut ca intensitate dar complex datorita celor doua soiuri de marca implicate (Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon). arome de fructe rosii de padure, gust amplu si fresh ...
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Avincis
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 1927. Domeniul a fost cumparat în acel an de către Iancu Ramniceanu, fost ofițer al armatei romane și soția sa, Maria. În 2007, strănepoata lor Cristina ..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Senzual și efervescent, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă...
44 lei
Ex Tax:44 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieMaturare: la temperatură controlată de 10-12 °C, în rezervoare de inox, pentru o perioadă de 3 luniDegustare:    culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir, p..
51 lei
Ex Tax:51 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, în a doua parte a lunii septembrie.Degustare:     culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir    gust plăcut, intens, persistență bunăAsociere culinară: brânzeturi aromat..
51 lei
Ex Tax:51 lei
Crama Hermeziu este situată în arealul viticol Iași și se remarca prin vinurile realizate atât din soiuri locale cât și soiuri internaționale. C’est Soir este gama de vinuri rosé premium, fructate și proaspete, plăcute, cu o aciditate buna și postgust persistent. C’est Soir Rosé Fetească Neagră poat..
51 lei
Ex Tax:51 lei
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Roze parfumat, alături de preparatele favorite sau, in loc de aperitiv, înainte de masa cu prietenii dragi.Un vin proaspat si echilibrat ..
39 lei
Ex Tax:39 lei
Brand: Lacerta
Un vin obţinut prin vinificarea în rose a strugurilor de Shiraz, cu o aromă de căpşuni şi cu nuanţe exotice specifice soiului. Gustul este vioi şi echilibrat, restul de zahăr asigurându-i rotunjime. Se poate servi singur sau alături de salate, mâncăruri asiatice, carne roşie (vită, viţel, po..
43 lei
Ex Tax:43 lei
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza al acestui spumant, la care se adauga perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si frag proaspat si cele de briosa provenind din matur..
173 lei
Ex Tax:173 lei
Afişare 1 - 12 din 69 (6 pagini)