Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vinuri rose

Brand: Alira
Alira Aliento rose este un vin de relaxare, creat din adierea podgoriei din Aliman în care am strâns cele mai elegante note de Merlot, Ferească Neagră și Cabernet Sauvignon.Un vin răcoritor cu arome fructate de grapefruit, zmeură, cireșe și note trandafirii...
57 lei
Ex Tax:57 lei
Brand: Alira
Alira Rose are o culoare provensala, nas retinut ca intensitate dar complex datorita celor doua soiuri de marca implicate (Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon). arome de fructe rosii de padure, gust amplu si fresh ...
35 lei
Ex Tax:35 lei
Avincis Cuvee Alexis
-13 %
Brand: Avincis
Cuvee Alexis este un amestec de Merlot si Cabernet Sauvignon, fiecare soi aducand usoare note fructate si structura. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii, apoi..
42 lei 48 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Avincis
Culoarea acestui vin este roz – somon, buchetul dezvăluie arome de căpşune sălbatice şi petale de trandafir, iar gustul este apetisant, cu arome de cirese proaspete.! ..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Brand: Balla Geza
Obținut prin cupajarea a trei soiuri specifice podgoriei  Cadarca, Fetească Neagră, Burgund Mare, fermentat la o temperatură scăzută după câteva ore de măcerare pe boștină, vinul este mai intens colorat decât un vin rose obișnuit. Olfactiv este proaspăt, cu arome de fructe de pădure, zm..
30 lei
Ex Tax:30 lei
Senzual și efervescent, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă...
43 lei
Ex Tax:43 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieMaturare: la temperatură controlată de 10-12 °C, în rezervoare de inox, pentru o perioadă de 3 luniDegustare:    culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir, p..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, în a doua parte a lunii septembrie.Degustare:     culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir    gust plăcut, intens, persistență bunăAsociere culinară: brânzeturi aromat..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieVinificaţie: macerarea prefermentativă a mustuielii, extragerea rapidă a mustului, fără presare, urmată de prelucrarea acestuia după tehnologia de vinificare în alb.Maturare: la temperatură controlată de 10-12°C, în rezervo..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Roze parfumat, alături de preparatele favorite sau, in loc de aperitiv, înainte de masa cu prietenii dragi.Un vin proaspat si echilibrat ..
39 lei
Ex Tax:39 lei
Afişare 1 - 12 din 71 (6 pagini)