Menu
Your Cart

În această perioadă putem să onorăm numai comenzile preplătite cu card bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vinuri roze

Alira Rose FN&CS
Produs Nou
Brand: Alira
Alira Rose are o culoare in pas cu moda, foaie de ceapa, provensala, nas retinut ca intensitate dar destul de complex, datorita celor doua soiuri de marca implicate, clasicele FN si CS. Merge pe fructe rosii de padure, cirese albe, ceva capsune in post gust. Structural avem un roz de corpole..
35 lei
Ex Tax:35 lei
Brand: Avincis
Culoarea acestui vin este roz – somon deschis. Buchetul dezvăluie arome de căpşune sălbatice şi petale de trandafir. Gustul său este apetisant, cu arome de cirese proaspete şi final înţepător. Trebuie degustat tânar şi proaspăt ! ..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Brand: Balla Geza
Obținut prin cupajarea a trei soiuri specifice podgoriei,Cadarca, Fetească Neagră, Burgund Mare, fermentat la o temperatură scăzută după câteva ore de măcerare pe boștină. Vinul este mai intens colorat decât un vin rose obișnuit. Olfactiv este proaspăt, cu arome de fructe de pădure, de zmeur..
30 lei
Ex Tax:30 lei
Brand: Crama Bauer
Un vin nou al celor de la Crama Bauer, editie limitata, doar 2800 de sticle. Rose 2017 Bauer si-a dezvoltat propriul caracter, reprezentand foarte bine teritoriul si regiunea de la Dragasani...
52 lei
Ex Tax:52 lei
Senzual și efervescent, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă...
43 lei
Ex Tax:43 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieMaturare: la temperatură controlată de 10-12 °C, în rezervoare de inox, pentru o perioadă de 3 luniDegustare:    culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir, p..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, în a doua parte a lunii septembrie.Degustare:     culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir    gust plăcut, intens, persistență bunăAsociere culinară: brânzeturi aromat..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieVinificaţie: macerarea prefermentativă a mustuielii, extragerea rapidă a mustului, fără presare, urmată de prelucrarea acestuia după tehnologia de vinificare în alb.Maturare: la temperatură controlată de 10-12°C, în rezervo..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Roze parfumat, alături de preparatele favorite sau, in loc de aperitiv, înainte de masa cu prietenii dragi.Un vin proaspat si echilibrat ..
39 lei
Ex Tax:39 lei
Brand: Lacerta
Un vin obţinut prin vinificarea în rose a strugurilor de Shiraz, cu o aromă de căpşuni şi cu nuanţe exotice specifice soiului. Gustul este vioi şi echilibrat, restul de zahăr asigurându-i rotunjime. Se poate servi singur sau alături de salate, mâncăruri asiatice, carne roşie (vită, viţel, po..
39 lei
Ex Tax:39 lei
Carassia Rose Brut NV,1500 ml
Produs Nou
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza al acestui spumant, la care se adauga perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si frag proaspat si cele de briosa provenind din matur..
170 lei
Ex Tax:170 lei
Brand: Crama Cepari
Cepari e cea mai sudica crama din zona Dragasani, rasfatata cu mai mult soare si ferita de curentul rece ce vine pe Olt de la munte. Vinurile de aici au un plus de corpolenta, iar mana oenologului Ilarie Prioteasa se vede...
48 lei
Ex Tax:48 lei
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)