Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vinuri desert

Vinul a avut parte de macerare și fermentație alcoolică până la 13,5% vol. alcool pe boștină, după care a fost eliminată tescovina și introduși struguri deshidratați natural de Cabernet Sauvignon , continuând astfel procesul de fermentare până la 14,8% vol. alcool cu o remanență de zaharuri de 10g/L..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Conditiile podoclimatice din jurul podgoriilor Severin-Corcova, a dus la raspandirea soiului de struguri Sauvignon Blanc de pe urma carora se obtin vinuri licoroase, seci, foarte apreciate de degustorii romani. Mustul a fost obtinut prin fenomenul de presare directa a strugurilor atent selection..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Liliac
În colaborare cu producătorul austriac Kracher, care se mândreşte cu o tradiţie de aproape 100 de ani în domeniul vinurilor dulci, Liliac semnează superbul Transylvanian Ice Wine, un vin care îmbină ce-i mai bun din cele două lumi. Ice Wine este un vin dulce specific ţărilor nordice, obţinut..
84 lei
Ex Tax:84 lei
Brand: Liliac
Un vin galben – auriu, obținut cu mult efort și deosebită grijă, după metoda Schilfwein. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe confiate, papaya și miere. Pe cerul gurii aromele de miere, dominante, se împletesc cu cele exotice, o dulceață placută făcându-l irezistibil de delicios...
75 lei
Ex Tax:75 lei
Vinul a fost gândit și creat pentru a reprezenta cât se poate de bine autenticitatea acestui soi de struguri, în vinificarea tradițională, cu zaharuri remanente direct din fermentație. Parfumul acestui vin se aseamănă foarte bine cu cel de rășina arborilor de Boswellia sacra, (tămâia tradițion..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)