Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Viile Petro Vaselo

Cupaj din soiurile Chardonnay 75% si Riesling Italian 25%, vinul are o culoare galben pai, arome florale si note de fructe galbene, cu tuse de anason si salvie...
42 lei
Ex Tax:42 lei
Petro Vaselo – Bendis Nadir SpumantScurtă descriere a vinului: Bendis Nadir Spumant este un vin spumant produs prin metoda Charmat, ce se remarcă prin rotunjimea și densitatea sa de exprimare. Acest spumant din Pinot Noir oferă o experiență organoleptică uimitoare și atrăgătoare, perfect echilibrat..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Senzual și efervescent, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Arome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă...
46 lei
Ex Tax:46 lei
Maletine Chardonnay 2022,sec,750ml
Comandă telefonic
O podgorie unică, cu un sol predominant calcaros. ”Chardonnay Cru-ul” nostru, mineral și untos, vesel și exuberant, care te răsplătește cu aromele și complexitatea sa...
77 lei
Ex Tax:77 lei
Petro Vaselo Gran Cru 2022,sec, 750 ml
Comandă telefonic
Soiuri: Cabernet Sauvignon 75%, Merlot 25%Sistem de conducere: Guyot, cu 3968 plante/ha Producția: 450 ml/plantăLucrările de întreținere a viței de vie se fac manual și tratamentele fitosanitare respectă indicațiile viticulturii organice. În timpul verii, încărcătura de fructe este redusă pentru ..
550 lei
Ex Tax:550 lei
Un vin Pinot Noir de culoarea somonului, cu arome de fructe de pădure şi condimente exotice. Gust echilibrat, acrişor-amărui de merişoare coapte şi citrice. Post-gustul mediu, fin, aromat, care il recomandă pentru zilele calduroase de vară. Recomandat  cu mâncăruri pe bază de legume sau..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Roșu de Petro Vaselo 2022, sec, 750 mlRoșu de Petro Vaselo 2022 este un vin roșu sec remarcabil, produs din struguri Cabernet Sauvignon recoltați manual de pe plantațiile de pe un vârf de deal cu expunere sudică. Acest vin reflectă măiestria cramei Petro Vaselo în a crea vinuri proaspete și delicate..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Ovaș Merlot & Cabernet Sauvignon 2020, SEC, 750 MLOvaș Merlot & Cabernet Sauvignon 2020 este un vin roșu sec remarcabil, produs de Crama Petro Vaselo. Acest cupaj intens, corpolent și luxuriant combină Merlot și Cabernet Sauvignon într-o interpretare teritorială a unui clasic Bordeaux, evide..
95 lei
Ex Tax:95 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)