Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vardo Patima Serii 2013,sec, 750ml

Vardo Patima Serii 2013,sec, 750ml
Vardo Patima Serii 2013,sec, 750ml
48 lei
Fără TVA: 48 lei

Domeniul Coroanei Segarcea este unul din cele 12 Domenii ale Statului care au fost trecute în administrarea Casei Regale la 1884 și care a avut o influenta majora în dezvoltarea agriculturii și a economiei românești. Din fondurile câștigate prin exploatarea acestor Domenii, Casa Regala a finanțat înființarea de scoli, teatre și biblioteci. Domeniul Segarcea a funcționat mai bine de 20 de ani ca școală de viță-de-vie, contribuind la salvarea soiurilor nobile de struguri, locale sau internaționale grav afectate de filoxera, devenind mai apoi principalul furnizor de vinuri al Casei Regale. În zilele noastre, după investiții masive și replantarea integrala a vitei-de-vie, Domeniul este administrat de familia Anghel, care a readus la viață prestigiul proprietății, cu o gama larga de vinuri de calitate. Printre acestea se remarca și Vardo Patima Serii, un vin roșu complex, realizat din soiul autohton Fetească Neagră, ce prezintă note de fructe negre, taninuri prezente și bine integrate dobândite în timpul maturarii îndelungate. Se comanda a fi deschis cu o jumatate de ora înainte de a-l servi și poate fi consumat alături de carne roșie și vânat, dar și cu brânzeturi maturate.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei