Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VALAHORUM - Sauvignon Blanc 2018

VALAHORUM - Sauvignon Blanc 2018
!Best
Deal!
-29 %
VALAHORUM - Sauvignon Blanc 2018
35 lei
49 lei
Fără TVA: 35 lei

Sauvignon Blanc cules de pe colinele domoale și însorite ale podgoriei Drăgășani. Aduși la cramă devreme dimineața in ladițe, strugurii au fost sortați cu răbdare, "bob cu bob". Mustul ravac, extras cu atenție și limpezit, a fost fermentat in Crama Moșia Dragașani într-o cisternădin inox la temperatură scăzută. Vinul tânăr a fost ținut timp de 30 de zile pe drojdia de fermentație pentru un plus de complexitate și prospețime.
Culoare: Verde - gălbuie. Arome proaspete de smochine verzi, flori de câmp și fructe tropicale.Gustativ, vinul ne oferă o aciditate bine echilibratăși persistentă, vioiciune și un echilibru fin dintre nuațele de fruct tropical și notele de ardei gras măcinat.SERVIRE:10-12 Celsius, alături de fructe de mare, pește, asparagus quiche, salate de vara, brânzeturi proaspete și bucătarie orientala.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic