Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Unt și brânzeturi

Unt și brânzeturi

Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul. Apoi, adăugăm, busuioc, pentru ca fie..
20 lei
Ex Tax:20 lei
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul.  Apoi, adăugăm, chilli, pentru c..
20 lei
Ex Tax:20 lei
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul. Apoi, adăugăm chimenul, pentru ca fie..
20 lei
Ex Tax:20 lei
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul.  Apoi, adăugăm cimbrișor, pentru..
20 lei
Ex Tax:20 lei
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul.  Apoi, adăugăm nucă, pentru ca f..
20 lei
Ex Tax:20 lei
Branza Maturata cu piper 200 g
Comandă telefonic
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul. Apoi, adăugăm piper roșu, pentru ca f..
17 lei
Ex Tax:17 lei
Pentru noi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm cu culori și arome care să vă fie o supriză ori de câte ori le savurați.Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile noastre condimentate au la bază Trapistul. Apoi, adăugăm trufe pentru ca fiecare..
24 lei
Ex Tax:24 lei
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)