Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Kreinbacher

Crama Kreinbacher
Proprietatea a fost înființată de József Kreinbacher, care a achiziționat primele podgorii de la Somló în anul 2002. De atunci, replantarea viilor, precum și dezvoltarea viticulturii și a vinăriei au fost continue, pentru a crea vinuri care exprima caracterul acestui terroir unic. În prezent proprietatea acoperă 43 de hectare cultivate organic și în plus, echipa recoltează struguri de pe alte 20-30 hectare în fiecare an.

2011 reprezintă o piatră de hotar, în acest an au fost finalizate prin finanţări europene noile centre de vinificație, cramele de vinuri şi  spumante. În anul 2014, Kreinbacher Estate a prezentat primele spumante produse în acest centru, cu acestea deschizând un nou capitol în istoria regiunii. Din primăvara anului 2015 vizitatorii sunt aşteptaţi în noile spaţii moderne, unde se află un bistro şi un bar de vinuri, aici fiecare oaspete având posibilitatea să descopere vinurile specifice zonei Somló sau să învețe pașii tradiţionali de creare a vinurilor spumante.

Brand: Kreinbacher
Un vin spumant de metoda clasica din Furmint (si un pic de Chardonnay) dintr - o regiune vulcanica, micuta, Nagy - Somlo in Ungaria, unul dintre vinurile spumante top din Europa Centrala, cu caratcter si personalitate, intensitate admirabila, cremos si cu multe bule micute - sofisticate, cu citr..
100 lei
Ex Tax:100 lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)