Gróf Buttler
În regiunea viticolă din Eger, gestionăm două tipuri diferite de podgorii specifice zonei. Pe dealurile Szarkas avem 18 hectare de viţă-de-vie, o zonă de producție bazată pe rholiu, care
oferă o maturitate excelentă pentru strugurii crescuți acolo. Mineralele din sol oferă un caracter de special acestor vinuri, mărind astfel complexitatea acestora.
De asemenea, deținem o suprafață de 18 hectare pe versanţii Nagy-Eged, solul și clima fiind favorabile vinului alb premium (Viognier, Pinot Blanc, Chardonnay) și a strugurilor precum (Cadarca, Gamay, Syrah, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon) soiuri în creștere. Cea mai mare zona viticolă a Ungariei , cu 501 metri deasupra nivelului mării, oferă o unicitate cu valori nutriționale pentru vinurile noastre, datorită locaţiei speciale. Pentru struguri structura solului și microclimat oferă o maturare perfectă, influenţând pozitiv calitatea vinului.