Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Gróf Buttler

În regiunea viticolă din Eger, gestionăm două tipuri diferite de podgorii specifice zonei. Pe dealurile Szarkas avem 18 hectare de viţă-de-vie, o zonă de producție bazată pe rholiu, care oferă o maturitate excelentă pentru strugurii crescuți acolo. Mineralele din sol oferă un caracter de special acestor vinuri, mărind astfel complexitatea acestora.

De asemenea, deținem o suprafață de 18 hectare pe versanţii Nagy-Eged, solul și clima fiind favorabile vinului alb premium (Viognier, Pinot Blanc, Chardonnay) și a strugurilor precum (Cadarca, Gamay, Syrah, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon) soiuri în creștere. Cea mai mare zona viticolă a Ungariei , cu 501 metri deasupra nivelului mării, oferă o unicitate cu valori nutriționale pentru vinurile noastre, datorită locaţiei speciale. Pentru struguri structura solului și microclimat oferă o maturare perfectă, influenţând pozitiv calitatea vinului.


Brand: Gróf Buttler
EGRI BIKAVÉR NAGY-EGED GRAND SUPERIOR de la crama Gróf Buttler ( contele Buttler )este un vin de o culoare roșie profundă, ce se caracterizează printr-o mineralitate mai accentuată, cu un gust de fructe de padure roșii și negre, condimente și mirodenii. Ca și structură, acesta este una proporțională..
160 lei
Ex Tax:160 lei
Brand: Gróf Buttler
SYRAH GRAND SELECTION de la crama Gróf Buttler (contele Buttler) este o băutură de o culoare aproape neagră, ce are o aderență groasă la peretele de sticlă. Cu un miros concentrat și complex de o mare varietate de fructe de pădure și de mure (coacăze negre, cireș negru, afine, prune, mure). Gustul e..
170 lei
Ex Tax:170 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)