Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Gere - Weninger

Istoria cramei noastre a început cu 7 generații în urmă și călătoria lungă pe care a trebuit să o facem a fost o provocare și multă muncă. A trebuit să respectăm tradițiile, dar totodată să dezvoltăm și să aplicăm soluții experimentale. Astfel a fost creat brandul GERE - un nume cunoscut astăzi, atât pe plan intern, cât și internaţional. Până în prezent dimensiunea proprietății familiei a ajuns la 70 de hectare, iar generația tânără contribuie, de asemenea, la funcționarea zilnică a vinăriei. Scopul familiei este de a implementa vechile tradiții maghiare de cultivare a strugurilor și tehnicile oenologice ce se transmite din generaţie în generaţie.
Continuitatea a fost întreruptă doar de bunic și tată. După cel de-al doilea război mondial, exploatațiile fermierilor au fost îndepărtate, iar deportările pe scară largă au perturbat predarea tradițiilor familiale. Attila Gere a ales silvicultura ca profesie. Primul său contact cu vinificația a venit de la tatăl său în 1978. Degustând vinurile făcute în mod tradițional, a recunoscut potențialul mare care se află latente în vinurile roșii.


GERE & WENINGER - Cuvée Phoenix
!Best
Deal!
-40 %
Cu acest vin începe istoria fabricii de vinuri Gere-Weninger în anul 1992. Un amestec de Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Portugieser, Merlot. În miros domină fructele de pădure coapte, iar gustul fumuriu al butoaielor face acest vin unul complex. Vin moale, nu prea corpolent, cu as..
45 lei 75 lei
Ex Tax:45 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)