Menu
Your Cart

În această perioadă putem să onorăm numai comenzile preplătite cu card bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Gere - Weninger

Istoria cramei noastre a început cu 7 generații în urmă și călătoria lungă pe care a trebuit să o facem a fost o provocare și multă muncă. A trebuit să respectăm tradițiile, dar totodată să dezvoltăm și să aplicăm soluții experimentale. Astfel a fost creat brandul GERE - un nume cunoscut astăzi, atât pe plan intern, cât și internaţional. Până în prezent dimensiunea proprietății familiei a ajuns la 70 de hectare, iar generația tânără contribuie, de asemenea, la funcționarea zilnică a vinăriei. Scopul familiei este de a implementa vechile tradiții maghiare de cultivare a strugurilor și tehnicile oenologice ce se transmite din generaţie în generaţie.
Continuitatea a fost întreruptă doar de bunic și tată. După cel de-al doilea război mondial, exploatațiile fermierilor au fost îndepărtate, iar deportările pe scară largă au perturbat predarea tradițiilor familiale. Attila Gere a ales silvicultura ca profesie. Primul său contact cu vinificația a venit de la tatăl său în 1978. Degustând vinurile făcute în mod tradițional, a recunoscut potențialul mare care se află latente în vinurile roșii.


Cu acest vin începe istoria fabricii de vinuri Gere-Weninger în anul 1992. Un amestec de Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Portugieser, Merlot. În miros domină fructele de pădure coapte, iar gustul fumuriu al butoaielor face acest vin unul complex. Vin moale, nu prea corpolent, cu as..
75 lei
Ex Tax:75 lei
Un vin proaspăt, tânăr, cu tonuri de fructe. Soiul de bază fiind Kékfrankos. Acesta îşi arată frumuseţea când este consumată în primul an de la recoltare. Se caracterizează prin aromele intense ale fructelor proaspete. Pe lângă textura ei mătăsoasă, cremoasă mai are o coloană acidă. O compan..
32 lei
Ex Tax:32 lei
Varietatea iconică a regiunii viticole, ce a creat un stil cu adevărat unic în Villány. Vinul de top al vinotecii Gere-Weninger, care este fabricat doar din struguri proveniţi din Csillagvölgy. Este un vin extrem de bogat, profund, adânc, care arată cavalcada condimentelor și fructelor fie în nas, f..
145 lei
Ex Tax:145 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)