Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

GERE Attila

"Legătura dintre oameni, struguri şi vin datează de mii de ani, fiind parte organică a vieţii nostre. Vinul este parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Vinificatorii şi-au dedicat viețile pentru a produce cele mai bune vinuri cu ajutorul naturii. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să respectom viile e și să nu le exploatăm în exces. Podgoriile își pot atinge întregul potențial numai atunci când sunt îngrijite. Calitatea superioară se bazează pe struguri sănătoși, munca grea, disciplină și un angajament necondiționat pentru profesia noastră.

                                                                                                            Attila Gere


GERE Attila - Athus Cuvée
Comandă telefonic
Brand: GERE Attila
Un vin roșu uimitor, cu caracter picant și acizi proaspeți. Kékfrankos conferă proaspețime și caracter, Cabernet Sauvignon aromă, iar Portugieser fructuozitate...
48 lei
Ex Tax:48 lei
Brand: GERE Attila
Un Merlot clasic, cu o culoare rubinie adâncă de pe meleagurile Villány. La gust se pot observa arome de vanilie, fructe negre coapte, ciocolata neagra...
239 lei
Ex Tax:239 lei
Brand: GERE Attila
Syrah a fost recoltat din una dintre cele mai frumoase podgorii din regiunea viticolă - Konkoly din Nagyvarsány, fermentată în butoaie timp de 16 luni. Culoare roșie închisă, piper negru și cacao, arome de miere și fructe. Taninuri pline de viață, coacăze negre și vișine, urmate de mirodeniile o..
160 lei
Ex Tax:160 lei
Brand: GERE Attila
Varietatea iconică a regiunii viticole, ce a creat un stil cu adevărat unic în Villány. Vinul de top al vinotecii Gere-Weninger, care este fabricat doar din struguri proveniţi din Csillagvölgy. Este un vin extrem de bogat, profund, adânc, care arată cavalcada condimentelor și fructelor fie în nas, f..
145 lei
Ex Tax:145 lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)