Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

UNGARIA

‘Áldás’ St. Andrea’s classic ‘Egri Bikavér’ un vin rosu elegant, bogat si complex, ce exprima potenialul regiunii, cu note de fructe coapte impletite cu tuse delicate de mirodenii..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Crama Kristinus este situată în apropierea Lacului Balaton și se remarca prin modul de creștere biodinamic al viei. Pentru evolutia și sănătatea plantei, nu se folosesc produse chimice de niciun fel, în schimb prezenta omului este de neînlocuit. Pentru îngrijirea vitei de vie se tine cont de mai mul..
30 lei
Ex Tax:30 lei
Brand: Heimann Pince
Barbár – the Barbarian – is the flagship wine of our winery. It showcases all the virtues we expect from a great wine: finer shades and exciting aromas waiting to be explored, lots of fruit, depth, character and terroir expression adding up to a balanced whole.The name and the story behind i..
159 lei
Ex Tax:159 lei
Brand: Heimann Pince
The Heimann Birtokbor is our calling card and it is a blend of our most typical varieties. The Birtokbor is a balanced, complex and exciting wine that also serves as a kind of prelude to our premium wines.45% Cabernet Franc, 33% Merlot, 12% Syrah and 10% Kékfrankos (Blaufränkisch in Hungaria..
69 lei
Ex Tax:69 lei
Brand: Bock Pince
Un Cabernet Franc de pe versantul Fekete-hegy, care se produce prin limitarea producţiei, doar în anii optimi producţiei. După fermentație, a fost maturată timp de 24 de luni într-un baril nou. Un vin întreg, colorat. Mirosul său este cireșe coapte și aromă de mure. În plus se pot descoperi gusturi ..
199 lei
Ex Tax:199 lei
Afişare 1 - 12 din 149 (13 pagini)