Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Tequila

Tequila

Tequila Don Ramon Platinum Plata este o tequila premium mexicană, cunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru gustul său proaspăt și vibrant. Iată o descriere a acestei tequila:Originea și tradiția: Tequila Don Ramon este produsă în Mexic, în regiunea Jalisco, unde se află majoritatea plantaț..
365 lei
Ex Tax:365 lei
HERRADURA PLATA TEQUILA 0,7L
Produs Nou
Herradura Plata este o tequila premium produsa de Casa Herradura, una dintre cele mai vechi și respectate destilerii de tequila din lume, situată în regiunea Tequila, Mexic.Calitate Premium: Herradura Plata este o tequila premium, ceea ce înseamnă că este realizata cu o atenție deosebită la detalii,..
265 lei
Ex Tax:265 lei
Tequila La Cofradia Anejo este un distilat premium mexican, renumit pentru calitatea sa superioară și gustul său bogat.Originea și tradiția: La Cofradia este o distilerie de tequila situată în Jalisco, Mexic, o regiune cunoscută pentru producția de tequila de cea mai înaltă calitate. Această distile..
230 lei
Ex Tax:230 lei
Brand: DON JULIO
Tequila Don Julio 1942 este una dintre cele mai exclusive și prestigioase tequila premium din lume. Iată o descriere detaliată a acestei tequila:Omagiu adus fondatorului: Don Julio González a fondat distileria sa în 1942, de unde provine și numele acestei tequila. Don Julio 1942 este creată pentru a..
1.690 lei
Ex Tax:1.690 lei
Tequila Don Julio poartă numele creatorului său, Don Julio González-Frausto Estrada, care a început să distileze tequila încă de când avea 17 ani. Dându-şi seama de beneficiile unui lucru făcut cap-coadă, acesta şi-a creat propria distilerie, numită La Primavera, acolo unde şi-a petrecut urm..
398 lei
Ex Tax:398 lei
Tequila DON JULIO BRANCO 0.7L este un sortiment pur, în corpul căreia se regăsesc fructe de agave proaspete, distillate cu multă grijă. Tequila DON JULIO BRANCO 0.7L este sortimentul de bază al acestei game, din care derive și celelalte sortimente. Tequila DON JULIO BRANCO 0.7L cunoscută și sub d..
326 lei
Ex Tax:326 lei
Povestea Jose Cuervo începe în 1700, în Mexic, cu însuși José Antonio de Cuervo y Valdés, care a primit de la Regele Spaniei, Ferdinand al VI-lea, un înscris oficial ce îi permitea să planteze agave pe pământul său și distileze această plantă. Tequila Jose Cuervo a devenit și mai populară în..
85 lei
Ex Tax:85 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)