Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Tanqueray

GIN TANQUERAY 0.7L 43.10%
Comandă telefonic
Brand: Tanqueray
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830 în Anglia de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile din care provine. În distileria sa din Londra (Bloomsbury,) Charles a reușit să amestece idei..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Brand: Tanqueray
Ginul Tanqueray este unul dintre cele mai recunoscute și apreciate branduri de gin din lume. Reputația sa se datorează calității sale superioare și rețetei clasice care îmbină aromele distincțive ale ienupărului cu note subtile de citrice și mirodenii.Prezentat într-o sticlă de 1 litru, Tanqueray Gi..
125 lei
Ex Tax:125 lei
GIN TANQUERAY RANGPUR LIME 0.7L
Produs Nou
Brand: Tanqueray
Tip: GinȚară: Regatul UnitAlcool: 41,3%.Gust: Lămâie cu note de ierburi picanteAmbalaj: SticlăAromă: Lămâi proaspete și mandarineCuloare: Culoare: ClarSugestie de servire: Se amestecă cu tonic și se ornează cu o felie de lămâie verdeDimensiune: 0,7 LNumele producătorului: Charles Tanqueray & Co...
113 lei
Ex Tax:113 lei
GIN TANQUERAY ROYAL 0.7L
Produs Nou
Brand: Tanqueray
Tip: GinȚară: Regatul UnitAlcool: 41,3%.Gust: Coacăze negre cu fructe moi și note de vanilieAmbalaj: SticlăAroma: Coacăze negre cu o ușoară aromă de vanilieCuloare: Nuanță bogată de violetSugestie de servire: Amestecați un gin Tanqueray Blackcurrant Royale cu tonic și decorați cu fructe de pădure ș..
113 lei
Ex Tax:113 lei
Brand: Tanqueray
Tanqueray No. TEN este un gin de lux, pur şi transparent, cu un gust unic de citrice şi o aromă mai subtilă de ienupăr decât la alte ginuri. În procesul de distilare se folosesc citrice proaspăt tăiate, ceea ce îi conferă prospeţimea caracteristică şi un gust vibrant şi catifelat. Acest gin ..
150 lei
Ex Tax:150 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)