Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Supa Veloute de Saint Jacques 500 g | Kaviari

Supa Veloute de Saint Jacques 500 g | Kaviari
35 lei
Fără TVA: 35 lei

Supa artizanala de Saint Jacques

Produs in Franta de Kaviari


Varsati continutul intr-un recipient si incalziti la foc mic amestecand continu.

In functie de preferinte puteti adauga putin unt, smantana lichida si crutoane.


Soupe à la Saint-Jacques, stérilisée

Ingrédients : eau, noix de Saint-Jacques** avec corail 14%, poissons, huile de tournesol*, oignon*, vin blanc* (sulfites), amidon transformé de maïs*, crème fraîche*, farine de blé*, beurre*, poudre de lait écrémé*, carotte*, sel de Guérande, Cognac*, poivre*, céleri*, épaississants: E415, E410.
**En fonction des saisons: Chlamys opercularis (pêchées en Atlantique Nord-Est), Chlamys nobilis (pêchées en Asie), Pecten maximus (pêchées au Royaume-Uni)

Allergènes présents : Mollusque, poisson, sulfites, lait, gluten, céleri.

* 52% des produits agricoles sont issus de l’agriculture biologique, certifiée par FR-BIO-01

Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g: Energie 102 kcal/ 427 kJ, Matières grasses 6,8g, dont acides gras saturés 1,8g, Glucides 5,4g, dont sucres 1,6g, Protéines 4,9g, Sel 0,76g.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Gramma Aligote 2020,sec, 750ml
Produs Nou
Originar din Burgundia, Aligote-ul este un soi reprezentativ al cramei Gramma din Iasi. Un vin proaspat, usor floral, cu aciditate ridicata specifica ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Faurar Alb de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Faurar este un cupaj proaspat si fructat din Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Ri..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pinot Grigio, un soi ce se regaseste si in climatul nordic din Italia, regiunea Veneto, face vinuri proaspete si usor florale. Fidora Pinot Grigio est..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Faurar Rose de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot de culoare rose cristalin. Gustul ..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pigoudet Premiere este un vin din regiunea Provence Franta dintr-un melanj de Grenache Noir, Cinsault, Cabernet Sauvignon si Syrah de o culoare roz lu..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Miraval 2020 sec
Produs Nou
Vin Rosé Miraval Provence. Millésime 2020. Jolie-Pitt & Perrin. AOP/AOC Côtes de Provence. ..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Un vin produs din soiul Tempranillo chiar in inima regiunii Ribera del Duero de o culoare rosu violet. Usoare note de cacao, cafea dar si fructe rosii..
63 lei
Fără TVA:63 lei
Soi autohton, Feteasca Neagra Nomad produsa de Aurelia Visinescu are o culoare rosu intens cu arome de prune uscate si cirese negre si un gust de cioc..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Crama Ferdi, o crama boutique de numai 3ha din Dealu Mare, producator de vinuri in editie limitata, al carui Cuvee Francisc, atent realizat din soiuri..
120 lei
Fără TVA:120 lei
Un vin petillant al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, cu efervescenta provenita din propria fermentare, Frizza rose este un vin lejer, de var..
35 lei
Fără TVA:35 lei
Un spumant rose delicat si rafinat al renumitului producator Ca’ di Rajo, cu note de fructe de padure, citrice si trandafir. Gust de caise cu un finis..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Bernard Remy este un producator de champagne si pentru Cuvee Carte Blanche foloseste cele 3 soiuri clasice (Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meuniere)...
150 lei
Fără TVA:150 lei