Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Spirits

Spirits

Absintul are o istorie de sute de ani şi conferă acea aromă sofisticată de anason oricărei reţete de cocktail. Absinth Mr. Jekyll este un sortiment produs în Germania, cu un buchet delicat şi o concentraţie alcoolică de 55%, scăzută faţă de alte variante de absint. Băutura este ideală pent..
39 lei
Ex Tax:39 lei
Intitual The world’s most favorite Italian liqueur aceasta bautura reprezinta intru totul spiritul italian. Compozitia acestui lichior inglobeaza 17 ierburi si fructe atent selectionate.Olfactiv surprinde prin aroma pregnanta de martzipan, cat si prin izul amarui de migdale. Gustul este as..
69 lei
Ex Tax:69 lei
Averna Amaro este un lichior elegant obtinut initial de calugarii sicilieni. Creat dupa retete traditionale prin metode inovatoare este un sortiment echilibrat, elegant care ofera placere amatorilor de distractie si relaxare. Aromele fine si personalitatea complexa transforma sortimentul Ave..
50 lei
Ex Tax:50 lei
Aperol este un aperitiv italian produs la început de compania Barbieri, cu sediul în Padova. În prezent Aperol este produs de compania Campari. În timp ce Aperol a fost iniţial creat în 1919, nu a devenit de succes până după al doilea război mondial. Ingredientele care se regăsesc în compozi..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Baileys Irish Cream este un lichior de whisky produs de compania britanică de băuturi alcoolice -Diageo, în Irlanda. Această cremă de whiskey irlandez este fabricată din diferite distilerii prin formarea unei emulsii cu ajutorul uleiului vegetal rafinat. Procesul împiedică separarea alcoolului și a ..
79 lei
Ex Tax:79 lei
Un bitter liqueur aromatizat, produs in Republica Ceha dupa o reteta secreta. Se spune ca doar doi oameni cunosc combinatia exacta de ingrediente si ierburile folosite in crearea acestei bauturi. Rezultatul procesului laborios de fabricatie este un lichior delicios, cu un gust neobisnuit si ..
65 lei
Ex Tax:65 lei
Bobby's Gin 0.7L provine inițial din Olanda, unde medicul german Franz de le Boë l-a creat pentru prima dată la mijlocul anilor 1700. Abia mai târziu, ginul, dezvoltat ca medicament, va pleca în Anglia. Bobby's Gin 0.7L  de la Bobby este fabricat în orașul Schiedam din Olanda de Sud. Bo..
149 lei
Ex Tax:149 lei
Povestea coniacului Braastad a inceput in anul 1875 cand Médéric Tiffon si-a fondata casa de coniac pe malurile raului Charente aproape de centrul satului Jarnac in regiune Premier Cru, Grande Champagne, Franta unde mai existau inca 30 de casa de coniac cunoscute Alexandre Bisquit si Courv..
179 lei
Ex Tax:179 lei
Braastad XO Superior este un amestec de cognacuri ce provin din patru regiuni diferite: Grande si Petite Champagne, Borderies si Fine Bois. Aceste amestecuri au o vechime cuprinsa intre 15 si 25 ani. Soiul de vin folosit face parte din categoria Ugni Blanc. Bogat si corpolent, armonios si bine echil..
439 lei
Ex Tax:439 lei
Calvados obtinut din cidru produs in zona Pays d'Auge. Boulard VSOP provine din amestecuri de Calvados Pays d'Auge de 4 ani. Sunt folosite 120 de soiuri de mere pentru a obtine un Boulard. Culoare: ChihlimbarMiros: fructat, note lemnoase, aluneGust: vanilie, mere coapteFinis: lung, persistent,..
229 lei
Ex Tax:229 lei
Campari a fost Inventat de Gaspare Campari intre 1862 si 1867, si in ziua de azi produsul contine aceleasi ingrediente originale, datorita unei formule care a ramas secreta timp de aproape 50 de ani.Campari este obtinut din infuzia in alcool si apa a unor ierburi amarui si aromatice, plante si fruct..
75 lei
Ex Tax:75 lei
Camus Grand VSOP este un cognac aromat distinct, un amestec din zonele cu strugurii cei mai fini, conținând cu precădere struguri parfumați ce provin din regiunea Borderies.De altfel familia Camus este cea mai mare proprietară de vii de aici. Umblă vorba printre specialiști și cunoscători că..
229 lei
Ex Tax:229 lei
Afişare 1 - 12 din 182 (16 pagini)