Speck 100g
S-a întâmplat odată că bucătarului șef i s-a terminat locul de depozitare din cămara. Se tot gândea el cum să rezolve problema, când i-a surâs ideea. A dezosat așadar pulpa de porc, a despicat-o în formă de inimă și a condimentat-o, ca acestea nu cumva să se strice. După aceea a pus pulpele peste olaltă și le-a lăsat să se preseze timp de 10 zile, după care le-a pus la uscat și la fum. Planul lui a și dat roade, i s-a înmulțit locul de depozitare, însă chiar dacă și-a rezolvat necazul, și-a făcut unul nou, pentru că această nouă delicatețe a devenit bucata preferată a musafirilor.
Ingrediente: pulpa de porc fara os, sare, dextroza, lactoza, ierburi aromatice, condimente, extract din condimente, extract din ierburi aromatice, sirop de glucoza, zahar, aroma, antioxidanți: sodium ascorbat, stabilizator: di, -polifosfati, regulator aciditate: lactat de sodiu, potentiator de aroma: cazeinat de sodiu, glutamat monosodic, conservant: nitrit de sodiu, culturi de maturare.
Nu contine alți alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs crud, afumat natural și uscat
Condiții de păstrare: +15-+20°C