Specialitate crudă uscată cotlet 90gr
„O îmbucătură bună întotdeauna e conservată de sare și maturată de timp!” – ziceau strămoșii de-a lungul secolelor. Lumea s-a schimbat în cursul istoriei, dar rețeta și savoarea de șuncă a rămas aceeași, un gust cu care era obișnuit și Maiestatea Sa. Cotletul selectat cu mare atenție se curăță, apoi se lasă la maturat o săptămână în saramură de sare, piper, coriandru, țelină și foi de dafin. După ce aroma condimentelor a pătruns în carne, cotletul se afumă două zile și se lasă la maturat o lună întreagă. Așa procedau strămoșii: bunicul, străbunicul și chiar și stră-străbunicul meu.
INGREDIENTE: cotlet de porc fără os, sare, dextroză, extract din condimente, condimente, maltodextrină, antioxidanți: izoascorbat de sodiu, acid ascorbic, sodium ascorbate, cultură de maturare, conservant: nitrit de sodiu.
Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs crud, afumat natural și uscat
Condiții de păstrare: +10-+15°C