Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Slană Ardelenească - fină şi cărnoasă 100g

Slană Ardelenească - fină şi cărnoasă 100g
60 lei
Fără TVA: 60 lei

Slană ardelenească-fină şi cărnoasă
Mă omule, dacă iei slana din spate a porcului, ce şade cu puţină cărniţă pe dânsul, să dea gustu bun, o ţâpi în saramură caldă şi uiţi de dânsa, îţi iese mândreţe de slană ardelenescă. N-o fost chip cu oamenii iştea, să nu vă spui ce-am dichisit la saramură, aşa că, no, vă spui. Am pus o ţâr’ de sare, piperiu negru de la Indii, coriandru. Fără usturoiu nu-i şuncă, aşe că am pus şi usturoiu şi foaia de dafină să dea aroma fină. Aşa, amu’, nu ai decât să deguşti până te-o ţâne chimiru’. Că io aşa am făcut, din suflet, pentru sănătatea domniilor voastre!

Ingrediente: Slănină porc , sare, zahăr, usturoi granulat, piper negru, coriandru, foi dafin, colorant  pe bază de annatto, conservat: nitrit de sodiu.
Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 % Comandă telefonic
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -15 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 46 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 % Comandă telefonic
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei