Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Slană Ardelenească - fină şi cărnoasă 100g

Slană Ardelenească - fină şi cărnoasă 100g
5 lei
Fără TVA: 5 lei

Slană ardelenească-fină şi cărnoasă
Mă omule, dacă iei slana din spate a porcului, ce şade cu puţină cărniţă pe dânsul, să dea gustu bun, o ţâpi în saramură caldă şi uiţi de dânsa, îţi iese mândreţe de slană ardelenescă. N-o fost chip cu oamenii iştea, să nu vă spui ce-am dichisit la saramură, aşa că, no, vă spui. Am pus o ţâr’ de sare, piperiu negru de la Indii, coriandru. Fără usturoiu nu-i şuncă, aşe că am pus şi usturoiu şi foaia de dafină să dea aroma fină. Aşa, amu’, nu ai decât să deguşti până te-o ţâne chimiru’. Că io aşa am făcut, din suflet, pentru sănătatea domniilor voastre!

Ingrediente: Slănină porc , sare, zahăr, usturoi granulat, piper negru, coriandru, foi dafin, colorant  pe bază de annatto, conservat: nitrit de sodiu.
Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Grüner Veltliner Klassik
Hot -23 %
Crama Weinrieder este situată în centrul celei mai mari regiuni viticole din Austria, Weinviertel și se remarca prin vinuri realizate din soiurile Gru..
34 lei 44 lei
Fără TVA:34 lei
HAR Cabernet Sauvignon&Syrah Rose 2019, sec, 750ml
Hot -14 %
Este predecesorul celui mai bun vin rose romanesc numit de  Gault & Millau in 2018.Temperatura optima,recomandata pentru servire este  l..
30 lei 35 lei
Fără TVA:30 lei
La Salina Pinot Noir
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
Rose Zweigelt & Pinot Noir
-17 %
O premiera în Romania. Nasul este imediat recunoscut, specific, cu miros de zmeura si cirese, pe bolta palatina se simte inconfundabil specificul ..
29 lei 35 lei
Fără TVA:29 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-13 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 48 lei
Fără TVA:42 lei