Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Sito Morescu Gaja

Sito Morescu Gaja
255 lei
Fără TVA: 255 lei

Sito Moresco este un vin celebru produs de faimoasa casă de vinuri Gaja, una dintre cele mai prestigioase din Italia. Acest vin este o expresie a regiunii Piemont din nordul Italiei, unde soiurile traditionale de struguri se întâlnesc cu tehnici moderne de vinificație pentru a crea o experiență gustativă deosebită.

Sito Moresco este un asamblaj complex care îmbină trei soiuri de struguri: Nebbiolo, Merlot și Cabernet Sauvignon. Nebbiolo, renumitul soi italian, aduce profunzime și structură vinului, cu arome de fructe roșii, trandafir și condimente. Merlot contribuie cu notele sale moi, catifelate și bogate de fructe negre, aducând un echilibru subtil și eleganță. Cabernet Sauvignon, cu aromele sale de fructe negre și ierburi, adaugă complexitate și profunzime gustativă.

Acest vin este produs cu o atenție deosebită la detalii, cu strugurii fiind culeși manual și selectați riguros. Fermentarea și maturarea au loc în mod tradițional, în butoaie de lemn și în baricuri de înaltă calitate, pentru a asigura o integrare perfectă a aromelor și a texturii.

În pahar, Sito Moresco impresionează cu o culoare profundă și strălucitoare, iar buchetul său aromatic este complex și captivant. Aromele de fructe negre, cireșe, ciocolată și mirodenii se contopesc armonios, oferind o experiență olfactivă inconfundabilă. Pe palatin, vinul este elegant și echilibrat, cu taninuri fine și o aciditate plăcută, care îl fac potrivit pentru a însoți o gamă variată de preparate culinare, de la carne la brânzeturi și chiar deserturi.

Sito Moresco este un vin emblematic al casei Gaja, reflectând atât tradiția viticolă italiană, cât și spiritul inovator al producătorului. Este o alegere perfectă pentru cei care apreciază rafinamentul și complexitatea în vinuri și care doresc să experimenteze autenticitatea și excelenta din regiunea Piemont.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei