Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

SERVE

Brand: SERVE
“ Un vin foarte sofisticat cu un aspect glorios – sănătos și nuanţat. Are un nas complex şi plin de viaţă. Unul dintre puţinele vinuri roşii căruia nu trebuie sa-i fie frică de taninuri. Un echilibru excelent, dar şi un viitor pe măsură. Un vin încântător. “Jancis ROBINSON, Master of Wines..
308 lei
Ex Tax:308 lei
Brand: SERVE
Serve Cuvée Guy de POIX este elaborat exclusiv din soiul Fetească Neagră, este un omagiu adus Contelui Guy de POIX, fondatorul S.E.R.V.E. Acest vin Serve Cuvee Guy de Poix este diferit de prin notele de mure si piper negru mai pronuntate, iar gustativ cu un plus de savoare dar si finete. Ser..
422 lei
Ex Tax:422 lei
Brand: SERVE
Este produs din struguri culesi manual, finalul fermentatiei alcoolice avand loc in baricuri din stejar francez de 1 si 2 ani. A urmat maturarea pe drojdie si pastrarea in baric, in total cca 4 luni, dupa care s-a trecut la asamblarea finala a vinurilor astfel invechite.Vă recomandăm să il ser..
92 lei
Ex Tax:92 lei
Brand: SERVE
Cuvee Charlotte provine din zona Dealu Mare DOC CMD si este un cupaj impunator de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra. Impactul olfactiv este puternic, dominat de violete, prune uscate, stafie, tutun, scortisoasa, trufe. Bolta palatina este rasfatata de arome de fructe rosii, afine..
157 lei
Ex Tax:157 lei
Brand: SERVE
Vinificatia s-a facut separat pe loturi si soiuri; un procent de 60% din cantitatea de Chardonnay a fost vinificat in baricuri vechi de 1-2 ani cu controlul temperaturii. Fiind un vin onctuos, corpolent si echilibrat, va recomandam sa-l savurati rece, la o temperatura de 12-13 °C, in compani..
65 lei
Ex Tax:65 lei
Brand: SERVE
Obtinut din struguri atent selectionati din plantatiile noastre de Pinot Noir infiintate in anul 2000 si de Feteasca Neagra in anul 2003, Cuvee Guillaume 2015 este un asamblaj inedit de soiuri: Pinot Noir soi de referinta din Burgundia si Feteasca Neagra, soi romanesc emblematic. Strugurii cul..
82 lei
Ex Tax:82 lei
Brand: SERVE
Cuvee Guy De Poix 2015 de la crama SERVE este recunoscut drept o Fetească Neagră de excepție, fiind un omagiu adus fondatorului cramei SERVE ce iubea acest soi. Vinul este complex, cu miros de fructe negre bine coapte, prune afumate, afine sau condimente. În gust întâlnim aceleași arome ca ș..
216 lei
Ex Tax:216 lei
Brand: SERVE
Anul 2018, un an cu o primavara calda, timpurie si secetoasa urmata de o vara ploioasa si o toamna deosebit de blanda, a permis obtinerea acestui vin proaspat si elegant. Vinurile din aceasta recolta se remarca prin arome delicate si armonie.Pentru Cuvee Sissi 2018 a fost aleasa o combinatie d..
67 lei
Ex Tax:67 lei
Brand: SERVE
La aproape 10 ani de la primele vinuri, am considerat că putem să oferim mai mult, mai complex, mai specific, cu alte cuvinte, să exprimăm ceea ce francezii numesc Terroir. Și așa am adus pe lume gama de vinuri Terra Romana, expresie a pământului unde ne cultivăm strugurii, ajutat de tot cee..
56 lei
Ex Tax:56 lei
Brand: SERVE
Acest vin provine din primele plantatii de Chardonnay din Dealu mare care au fost infiinţate de S.E.R.V.E. în Ceptura in anul 2006. 2017 a fost un an special pentru vinurile albe in Dealu Mare: temperaturile usor mai coborate decat in anii anteriori si pluviometria echilibrata au ajutat la ob..
56 lei
Ex Tax:56 lei
Brand: SERVE
Anul 2015, un an cu precipitatii insemnate, perioade de seceta, frig la inflorit dar cu o toamna blanda si frumoasa, a favorizat obtinerea unor recolte mici din punct de vedere cantitativ dar superioare din punct de vedere calitativ. Terra Romana Feteasca Neagra 2015 este obținută din strugur..
56 lei
Ex Tax:56 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)