Sangue del diavolo Raboso del Piave DOC
Situata in apropierea Veneției, proprietatea Ca' Di Rajo a fost fondata în 2005 mulțumită familiei Cecchetto, producători de vin din 1931, iar în momentul de fata este condusă de fratii Simone, Alessio și Fabio. Compania folosește cele mai noi metode de vinificare intr-o crama moderna situată într-un sat medieval cu o încărcătura istorică fascinanta. Ca’ Di Rajo Sangue del Diavolo este un vin roșu obținut din soiul Raboso Piave, un soi autohton ce produce vinuri corpolente și intense. Lăsati pe butuc pentru a se stafidi cu scopul de a concentra aromele si implicit conținutul de zahăr , strugurii sunt culeși manual la sfârșit de Octombrie. Perioada lunga de macerare pana la 25 de zile, face ca vinul rezultat sa fie corpolent, cu arome de cireșe negre și scortisoara, cu note de violete și frunze de tutun și un partener ideal la carne de vânat ,dar și la brânzeturi maturate.