Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

RUM KRAKEN SPICED RUM 0.7L 40%

RUM KRAKEN SPICED RUM 0.7L 40%
115 lei
Fără TVA: 115 lei

Romul Kraken Spiced este un rom importat din Caraibe amestecat cu mirodenii secrete, numit după legendara și mitica fiară a mărilor, Kraken. Este un rom puternic, bogat, negru și neted, și cândva, nu demult, se spune că o navă care transporta una dintre cele mai mari cantități de rom negru condimentat, ce a fost adusă vreodată în Caraibe, din motive inexplicabile, nu a ajuns niciodată la destinație.

Poveștile au curs valuri despre un posibil atac al Krakenului, dar nicio poveste nu a fost vreodată confirmată. După lovitura dată corabiei, butoaiele pline cu rom au căzut în mare, iar romul pierdut a fost numit Kraken, tocmai ca un tribut adus creaturii maritime ce a produs întreg incidentul. Puțini sunt cei care pot povesti în prezent despre Kraken, deoarece cei mai mulți dintre cei ce au întânit-o nu se mai află astăzi printre noi.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-17 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 58 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei