Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

RUM BACARDI BLACK 0.7L 40%

RUM BACARDI BLACK 0.7L 40%
62 lei
Fără TVA: 62 lei

Bacardi Carta Negra – Singurul tip de rom care nu și-a dezvăluit rețeta.

Carta Negra este singura băutură existentă de pe piață care nu și-a dezvăluit niciodată rețeta. Ar putea oricând să schimbe rețeta, dar asta ar însemna că iubitorii de Carta Negra și-ar da seama și totuși, preferă să își ascundă rețeta în spatele unei sticle maro închis. Iubitorii acestui rom aleg întotdeauna misterul. Acestor oameni le place aventura și descoperirea. Pentru că fiecare înghițitură din acest rom este diferită.

Fiecare înghițitură te poartă cu ea într-o poveste, iar gustul poveștii îl afli pe parcurs – note dulci și tropicale te înmoaie, în timp ce gustul de fum te îmbărbătează și îți oferă putere.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Avincis Negru de Dragasani
-23 %
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
59 lei 77 lei
Fără TVA:59 lei
Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 53 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
-13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei