Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Trantu

Brand: Trantu
Un Chardonnay tipic dobrogean, mineral, onctuos, plin, cu arome echilibrate de caisa, piersica, potentate de tentele vanilate de la fermentarea in baricuri...
44 lei
Ex Tax:44 lei
Brand: Trantu
O Fetească Neagră din Dobrogea, de la crama Trantu, care completează seria de până acum, și abia ce a fost lansată, lucru ce se simte și în gust. Astfel, descoperim un vin foarte tânăr, ce poate ar mai putea aștepta în sticlă, cu arme de fructe roșii coapte și prune uscate, dar mai puțin pre..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Trantu
Sauvignon Blanc de la Crama Trantu, este un vin proaspat, tanar, ce vine cu o explozie de arome de citrice. Culoarea este galben pai, stralucitor, iar nasul exploziv, ce aduce un mix foarte atractiv de flori de iasomie, litchi si lime. Gustul este intens, iar postgustul persistent, lasa plac..
44 lei
Ex Tax:44 lei
Brand: Trantu
Cu tente pronunțate de roz și note olfactive de fructe roșii, zmeură, mure, arome dulci și gust catifelat, amintind de cireșe, este un vin revigorant, perfect pentru serile de vară...
44 lei
Ex Tax:44 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)