Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Sarica Niculițel

SARICA NICULIȚEL - Caii de la Letea Ediție Limitată Rose
Comandă telefonic
Acest vin deosebit a fost realizat din cupaj de Pinot Noir si Feteasca Neagra, gustul sau fiind unul sec. El a fost obtinut din strugurii culesi in podgoria Sarica Niculitel, din Colinele Dobrogei. Acest vin este unul deosebit, el caracterizandu-se in primul rand printr-o prospetime, prin in..
57 lei
Ex Tax:57 lei
Epiphanie – Feteasca Neagra, Crama Sarica NiculitelFeteasca Neagra culeasa tarziu in 2017, dupa cele 12 luni de maturare la barrique de prima folosinta de origine franceza si mai bine de 12 luni invechit la sticla a devenit ceea ce noi consideram ca este revelația ce dezvăluie farmecul celui m..
120 lei
Ex Tax:120 lei
Caii de la Letea Aligote Vol. 2 - Editie Limitata 2020, este un vin alb sec, bine echilibrat, cu o aciditate discreta si placuta. Parfumul vinului aminteste de fanul proaspat cosit si de florile de camp, in timp ce gustul este dominat de aromele de mar verde si, pe final, de pelin. Acest vin se poat..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Vin roșu rubiniu cu aromă de prune uscate, cireșe negre, coacăze și afine. Gust plin, rotund, cu tanini catifelati, urmat de un post gust lung.Un vin care are în componență atât Fetească Neagră culeasă la deplină maturitate, dar și culeasă târziu care, după ce s-a maturat la baricuri de primă si a d..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Sarica Sauvignon Blanc este un vin alb sec, corpolent, foarte expresiv si cu acciditate buna, cu arome discrete de grapefruit si fructul pasiunii. Se asocieaza armonios cu orice preparat din peste precum si carne slaba si branzeturi...
60 lei
Ex Tax:60 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)