Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Recaș

Brand: Recaș
Super Premium Cuvee Uberland este un vin deosebit, obţinut prin procesul „tăierea rugului”. În compoziţia sortimentului intră struguri din soiurile Cabernet Sauvignon (60%) şi Merlot (40%), culeşi atunci când ating maturitatea. Pentru a beneficia de o concentraţie maximă a aromei, struguri..
110 lei
Ex Tax:110 lei
Brand: Recaș
Un vin inca tanar, de culoare rosu purpuriu, dominat de arome de fructe negre cu note de ardei iute, piper verde, fructe rosii uscate si condimente. Gust voluptos de cirese amare si visine, urmate in intensitate de fructe de padure, apoi de inflexiuni de prune uscate, piper si ierburi arom..
58 lei
Ex Tax:58 lei
Brand: Recaș
O Feteasca Neagra asa cum rar se naste: intensa, aproape dura, cu arome puternice, complexe, cu intunecimi si straluciri. Primele arome denota o evolutie importanta la sticla – un buchet aproape inextricabil, o nuanta care le reuneste pe toate celelalte. Abia dupa o aerisire indelunga, de ..
58 lei
Ex Tax:58 lei
Brand: Recaș
Note de degustare Galben pai ,cu reflexe verzui, limpiditate foarte buna. Arome placute de flori albe , fructe (pere si caise parguite ) , coaja de lamaie, cu aspecte vegetale si minerale. Are aciditate buna, corp mediu, alcool bine integrat , racoritor, mineral cu tente citrice l..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Recaș
Singurul sortiment rosé care face parte din gama Recaş Regno reuneşte cu eleganţă soiuri precum Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir şi Cadarcă. Acestea se completează reciproc foarte frumos, conturând un vin cu un caracter proaspăt şi extrem de plăcut. Fermentaţia şi depozitarea s..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Recaș
Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania din soiul chardonnay.Are arome intense de pere zemoase si pepene galben imbogatite de influentele vanilate datorate lemnului de stejar in care a stat acest vin. Textura catifelata si onctuoasa si o aciditate..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Recaș
Sole este varful vinurilor albe al Cramelor Recas - Chardonnay Barrique, Sauvignon Blanc, si Feteasca Regala Barrique -, produs din cele mai bune parcele de struguri, din soiurile pure, vinificat 'manual' cu mare atentie, si folosind exclusiv barrique transilvanean care ii adauga o nuanta de..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Recaș
Sole este un vin deosebit, lucrat cu cea mai mare fineţe. Strugurii sunt recoltaţi de pe cele mai bune parcele ale Cramelor Recaş. Note de degustare : Culoare roz, intensitate medie, limpiditate bună. Arome de fructe roşii (zmeură şi fragi) , de cireşe şi petale de trandafir. Recomandăm aces..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Recaș
Un Sauvignon Blanc extrem de tipic – de la culoarea galben-pai stralucitoare la aromele dominante de soc si salcam, insotite de numeroase nuante secundare – citrice, caprifoi, flori uscate, polen si miere. Gustat, se dezvaluie ca un vin lucrat cu atentie, un vin luminos, solar, cu accente ..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Recaș
Super Premium Solo Quinta este un cupaj încântător, care combină elegant cinci soiuri de struguri: Chardonnay, Muscat Ottonel, Fetească Regală, Sauvignon Blanc şi, în funcţie de an, un soi musafir precum Negru de Drăgășani, Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Franc sau Syrah. Strugurii sunt cu..
86 lei
Ex Tax:86 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)