Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Liliac

CASETA LEMN 3 STICLE (Orange selection 2015,2016,2017)
Comandă telefonic
Brand: Liliac
În colaborare cu producătorul austriac Kracher, care se mândreşte cu o tradiţie de aproape 100 de ani în domeniul vinurilor dulci, Liliac semnează superbul Transylvanian Ice Wine, un vin care îmbină ce-i mai bun din cele două lumi. Ice Wine este un vin dulce specific ţărilor nordice, obţinut..
85 lei
Ex Tax:85 lei
Brand: Liliac
Este un Chardonnay cu o culoare aurie, maturat 3 luni in butoaie de stejar transilvanean care adauga note de vanilie aromelor fructate de pere si piersici.In gust vinul surprinde cu o aciditate fina si cu arome de fructe exotice. Postgust lung cu arome citrice. Se asociaza foarte bine cu pre..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Liliac
Când tradiţia îşi dă mâna cu inovaţia, rezultatul nu poate fi decât unul extrem de interesant. Liliac Fetească Neagră etalează taninuri armonioase şi o nuanţă fantastică de roşu, care invită automat la degustare. Deşi iniţial pare un pic arogant, sortimentul este uşor de băut şi debordează d..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Brand: Liliac
Un vin galben – auriu, obținut cu mult efort și deosebită grijă, după metoda Schilfwein. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe confiate, papaya și miere. Pe cerul gurii aromele de miere, dominante, se împletesc cu cele exotice, o dulceață placută făcându-l irezistibil de delicios...
70 lei
Ex Tax:70 lei
Brand: Liliac
Multipremiatul Pinot Noir Rosé se numără printre cele mai bine vândute sortimente Liliac, iar zilele călduroase de vară merită un răsfăţ proaspăt şi elegant aşa cum este acest vin obţinut din struguri culeşi din podgoria Lechinţa, care poate fi savurat ca aperitiv sau ca însoţitor al prepara..
50 lei
Ex Tax:50 lei
Brand: Liliac
O culoare portocalie tipică și ușoare tente de ocru. Vinul este ușor tulbure din cauza nefiltrării drojdiilor, dar cu puternice arome de fructe coapte date de cele şase săptămâni de macerare.  Învechit timp de opt luni în butoaie de stejar transilvănean, vinul are un gust deosebit, cu a..
89 lei
Ex Tax:89 lei
Brand: Liliac
Culoarea roşie – rubinie indică un vin matur cu un buchet de prune şi cireşe. Gustul se deschide treptat cu arome de cireşe negre, vanilie şi ciocolată amăruie, lăsand o senzaţie catifelată pe cerul gurii şi un post gust prelung...
89 lei
Ex Tax:89 lei
Brand: Liliac
O culoare vișinie puternică, cu nuanțe portocalii, care indică un vin matur. Aroma intensă de cireșe și prune amintind de Pinot-ul Lumii Noi – evidențiat de aromele puternice de stejar matur (opt luni în butoaie de stejar transilvănean). Aromele complexe  de fructe si  condimente ș..
119 lei
Ex Tax:119 lei
Brand: Liliac
Acest vin ne cucereste din primul moment cu o culoare frumoasa si cu arome intense florale si de fructe exotice, cu note citrice si condimentate, frumos definite in cele noua luni de maturare in butoi transilvanean. Un vin ce evolueaza frumos dupa deschidere si ofera un post gust lung si pla..
89 lei
Ex Tax:89 lei
Liliac Private Selection Sparkling
Comandă telefonic
Brand: Liliac
Liliac este un domeniu ce duce mai departe tradiția vinului transilvănean, moștenită de la colonistii sași, care au cultivat vie inca din secolul al XIV-lea. Având un microclimat aparte cu zile fierbinți și nopți răcoroase, iar la finele verii ceata ce ajuta la coacerea lenta și uniforma a struguril..
89 lei
Ex Tax:89 lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)