Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Domeniul Bogdan

Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Roze parfumat, alături de preparatele favorite sau, in loc de aperitiv, înainte de masa cu prietenii dragi.Un vin proaspat si echilibrat ..
25 lei 39 lei
Ex Tax:25 lei
Chardonnay Organic
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Vin cu caracter puternic, bine structurat, care te atrage încă de la prima vedere prin culoarea lui galben-verzuie, sugerează noblețe și prospețime. Este susținut de o complexitate aromatică în care găsim note de flori uscate, pară și gutuie, completate de fine nuanțe de miere și vanilie, ia..
25 lei 39 lei
Ex Tax:25 lei
Domeniul Bogdan Primordial Sauvignon Blanc este un vin alb produs de crama Domeniul Bogdan, o cramă renumită din România. Iată o descriere a acestui vin:Aspect vizual: Domeniul Bogdan Primordial Sauvignon Blanc se prezintă într-o sticlă elegantă de 750 ml. În pahar, vinul are o culoare galben-pai s..
82 lei
Ex Tax:82 lei
Muscat Blanc Selection
!Best
Deal!
-49 % Comandă telefonic
Selection Muscat debutează cu arome tipice de miere, soc și citrice. Deosebit de intrigant prin structura sa robustă și virilă, seduce prin antagonismul textură-aromă. Selection Muscat este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi conferă naturalețe și eleganță...
20 lei 39 lei
Ex Tax:20 lei
Reserva Syrah debutează olfactiv cu note de cireșe și ciocolată precum și cu o serie de condimente datorate soiului și baricului. Este un vin robust precum un maratonist, fiind neobosit în exprimarea aromelor curate și a texturii catifelate. Este un vin care debordează prin aciditatea sa rid..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Pătrar s-a născut din arta de a alege momentele potrivite în vinificație cu ajutorul calendarului lunar așa ca următoarea ediție, recolta 2018 va fi disponibilă la începutul anului 2021 în funcție de alinierea astrelor.Pătrar Fetească Neagră exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. ..
205 lei
Ex Tax:205 lei
Pătrar Merlot exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu rubiniu intens. Este de o fructuozitate generoasă care ne amintește de țară și pădure, foarte bine structurat,..
205 lei
Ex Tax:205 lei
Pătrar Syrah exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu grena, iar caracterul său vegetal, care ne trimite cu gândul către cafea verde, este în armonie cu taninurile c..
205 lei
Ex Tax:205 lei
Este un vin galben-verziu, fresh, în care descoperim o armonie olfactivă care îmbină elemetele citricie și florale, înnobilate de notele de vanilie si toast de la barrique. Gust echilibrat, cu aciditate bună și onctuos pe final. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie...
60 lei
Ex Tax:60 lei
Primordial Fetească Neagră 2019 este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Ca..
95 lei
Ex Tax:95 lei
O culoare roz pal, strălucitor. Nas proaspăt de grapefruit, portocale și mere roșii cu tente de bujor și dulceață de trandafiri. Gust revigorant în care descoperim fructe exotice, pomelo, cireșe coapte cu final bun.  Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie...
60 lei
Ex Tax:60 lei
Reserva Cuvee Experience este un cupaj inedit, bine echilibrat, din două soiuri, Pinot Noir și Merlot. Dezvoltă arome de cireșe roșii și negre, zmeură, mure, are tanini catifelați și un post-gust lung și aromat. Asociere culinară: preparate de porc la grătar, paste cu sosuri roșii si carne, pl..
50 lei
Ex Tax:50 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)