Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Davino

Brand: Davino
Este un vin alb suav,foarte lejer,foarte fin, produs din Feteasca Alba...
80,00 lei
Ex Tax:80,00 lei
Brand: Davino
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai bune parcele, urmata de selec]ie finala la banda de sortare, in crama. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Tehnologia de vinificatie de tip preponderent reductiv este orientata in pastrarea aromelor va..
105,00 lei
Ex Tax:105,00 lei
Davino Domaine Ceptura Magnum
Comandă telefonic
Brand: Davino
Se produce numai în anii favorabili. Cele trei soiuri care intrã în sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasicã pe bostinã, în vase mici de inox la 22-26 °C. Cabernet Sauvignon – timp de 17 zile,..
286,00 lei
Ex Tax:286,00 lei
Davino Flamboyant Magnum
Comandă telefonic
Brand: Davino
Vinul Flamboyant se produce numai in anii favorabili, prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 de ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. ..
505,00 lei
Ex Tax:505,00 lei
Brand: Davino
Aflata la paralela 45, podgoria Dealu Mare ne dezvăluie una dintre cele mai renumite crame din aceasta zona, Davino. Crama Davino produce vinuri liniștite din atât din soiuri autohtone cât și din soiuri internaționale, fie monovarietale sau asamblaje. Iacob Alb este un vin alb proaspăt obținut din S..
60,00 lei
Ex Tax:60,00 lei
Brand: Davino
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pânå la vinul îmbuteliat. Obiectivul avut in vedere urmareste exprimarea si pastrarea aromelor primare varietale tipice fiecarui soi în parte si completarea acestora cu note fermentative elegante s..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Brand: Davino
Davino Iacob RoșuDavino Iacob Roșu este un vin roșu excepțional, ce poartă numele fondatorului companiei, Iacob Timbuc, și reprezintă cu mândrie o creație distinctivă a podgoriilor din regiunea Transilvania, România. Acest vin premium este ideal pentru a fi savurat alături de preparate culinare rafi..
70,00 lei
Ex Tax:70,00 lei
Davino Rezerva 2018 Rouge, 750 ml
Produs Nou
Brand: Davino
Davino Rezerva Rouge 2018 este un vin roșu de înaltă calitate, produs în renumita regiune viticolă Dealul Mare din România. Acest vin reflectă angajamentul cramei Davino pentru excelență.Caracteristici generale:Producător: DavinoRegiune: Dealul Mare, RomâniaAn: 2018Tip: Roșu secSoiuri de struguri: U..
430,00 lei
Ex Tax:430,00 lei
Brand: Davino
Vin rosu, sec, cu arome intense si complexe, cu nuante de piper si cafea, completat cu arome de fructe rosii de padure si lemn de stejar.Gust amplu si ferm, cu o panta lunga ce acopera toate nivelele senzoriale, echilibrat si armonios structurat, final persistent.Va recomandam sa asociati acest ..
500,00 lei
Ex Tax:500,00 lei
Davino Rezerva Rosu 2016, sec, 750ml
Produs Nou
Brand: Davino
Vinul Davino Rezerva Roșu 2016 este un vin premium produs în România, cunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru complexitatea aromatică. Acesta provine din podgoria Dealul Mare, una dintre cele mai renumite regiuni viticole din România, situată în sudul țării, în județul Prahova.Caracteris..
450,00 lei
Ex Tax:450,00 lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)