Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Lechburg

Pământurile foarte potrivite pentru viticultură, lucrate și azi în spiritul vechii tradiții săsești, fiind situate la poalele Carpaţilor, într-o zonă necontaminată, oferă totodată privitorilor peisaje încântătoare. Deși este un areal viticol de mică extindere, Lechinţa are o veche și valoroasă  tradiţie  în viticultură, consolidată încă din secolul al 13-lea datorită așezării aici a saşilor veniţi din valea Rhinului şi Mosel.

Viticultura locală a moştenit si păstrat o puternică influenţă alsaciană şi renană în cultivarea viţei de vie. Creşterea economică a ţării şi integrarea europeană a oferit șansa si curajul necesar investitorilor, care au readus viticultura la faima pierdută oarecum pe nedrept.

Chardonnay este un soi alb, internațional, cultivat în toate arealele viticole ale lumii. În zilele noastre se produc mari cantități de vin din acest soi și în cele mai îndepărtate locuri ale lumii. Ampla varietate de componente aromatice reiese in mod diferit  in funcție de terenul și ..
48 lei
Ex Tax:48 lei
Gewürztraminer 2017 de la crama Lechburg este un vin organic produs în România, adică viile nu au văzut urmă de pesticid sau îngrășământ chimic la viața lor. Vinul produs din struguri de gewurztraminer culeși manual are în miros arome de scorțișoară, trandafir, coajă de portocală și cuișoare..
48 lei
Ex Tax:48 lei
Pinot Gris este probabil o mutație genetică a Pinotului Noir. Aparține soiurilor internaționale deși e de origine franceză și este răspândit în toată lumea.  Culoarea lui este cuprată, de multe ori este vinificat în alb dar vinificat in contact cu boştina, împrumută o culore naturală ro..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Un roze facut din struguri albi Pinot Gris, elegant si discret, cu aciditate bine definita si arome racoritoare de capsuni, cirese amare si trandafiri insotite de note de merisoare uscate in finalul proaspat. Se potriveste cu salate, mancaruri usoare pe baza de legume si carne fripta, sosuri..
45 lei
Ex Tax:45 lei
E soiul care cere mare măiestrie și un climat potrivit pentru a produce vinuri deosebite. Pinot noir este sinonim cu vin de mare finețe. Modalitate de păstrare: A se păstra intr-un loc răcoros cu temperatură constantă și umiditate ridicată, bine ventilat și cât mai puţin expus la lumină. Matur..
53 lei
Ex Tax:53 lei
Se consideră că Rieslingul de Rhin era déjà cultivat în Germania secolului al XV-lea și unii autori cred că originile sale duc cu mult înainte, circa cu două  mii de ani in urmă. In restul Europei Rieslingul de Rhin este cultivat in Franţa, mai specific, in Alsacia, unde îşi au originea vinuri ..
48 lei
Ex Tax:48 lei
Sauvignonul este un soi cu bob alb,originar din zona franceză Bordeaux.Numele său derivă din cuvântul francez sauvage,adjectiv dat de originea autohtona a plantei din sud-vestul Franței...
48 lei
Ex Tax:48 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)