Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Hermeziu

Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieMaturare: la temperatură controlată de 10-12 °C, în rezervoare de inox, pentru o perioadă de 3 luniDegustare:    culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir, p..
41 lei
Ex Tax:41 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, în a doua parte a lunii septembrie.Degustare:     culoare roz deschis, foiță de ceapă    aromă intensă, florală - petale de trandafir    gust plăcut, intens, persistență bunăAsociere culinară: brânzeturi aromat..
41 lei
Ex Tax:41 lei
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, la începutul lunii octombrieVinificaţie: macerarea prefermentativă a mustuielii, extragerea rapidă a mustului, fără presare, urmată de prelucrarea acestuia după tehnologia de vinificare în alb.Maturare: la temperatură controlată de 10-12°C, în rezervo..
41 lei
Ex Tax:41 lei
Fetească Neagră & Cabernet SauvignonMă învoiesc, dragă prietene, cu ideea că, dacă vrei să trăieşti bine şi să ai ticnă, să te sileşti a fi întotdeauna la mijloc de masă şi la colt de ţară. Numai bine!..
35 lei
Ex Tax:35 lei
Riesling de Rhin & Sauvignon BlancTe-ai întâmplat vreodată a gusta acest vin la apus, după ce ai privit steaua zilei coborând după dealul Trifeştilor, întovărăşit de melodioasa cântare a crestoasei ciocârlii? Asta desfătare! Pe curând!..
35 lei
Ex Tax:35 lei
Agilă, versatilă cu alcool moderat se potrivește bine cu farfurii cu salamuri la aperitiv, miel și porc în orice formă gastro, felul doi ușor spre gras ca și tocănițe, ciulama, unde ajută prospețimea și aciditatea. De încercat cu saslic (frigărui din carne și legume fripte în tigaie) sau mân..
29 lei
Ex Tax:29 lei
Însoțește perfect preparate cu o onctuozitate pronunțată, salate, brânzeturi aperitive, produse de patiserie - merdenele, produse din curcan sau pui alături de garnituri cu o notă aromatică persistentă. De încercat alături de ostropel de pui...
29 lei
Ex Tax:29 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)