Menu
Your Cart

În această perioadă putem să onorăm numai comenzile preplătite cu card bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Gramofon

Crama Gramofon

Gramofon Chardonnay 2018
Produs Nou
Virtuoz Chardonnay 2018 de la Gramofon este un vin plin de prospețime. Mirosul său este plin de citrice, mere, pere, flori albe şi note ușoare de vanilie, iar gustul dezvăluie arome de citrice, mere galbene şi pere, ananas, cu note subtile de vanilie. Virtuoz Chardonnay poate fi servit alătu..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Gramofon Feteasca Neagra
Produs Nou
Feteasca Neagra de la Gramofon este un vin care surprinde inca de la lansare. A luat aurul la concursul Vinul.ro si ne-ar lua si noua tot aurul in schimbul ei. Poate surprinde la prima gustare din cauza alcoolului de 15% si a taninilor pronuntati, insa toate temerile ne sunt imblanzite de gu..
99 lei
Ex Tax:99 lei
Gramofon Rose Merlot
Produs Nou
Captivant de la prima vedere prin culoare si aromele fructate si proaspete, acest roze isi dezvaluie treptat atuurile, remarcându-se in mod deosebit prin caracterul puternic ce merită descoperit. Un partener rafinat preparatelor pe bază de fructe de mare. peste oceanic si asociat perfect ală..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Gramofon Sauvignon Blanc
Produs Nou
Sauvignon Blanc 2016 Virtuoz de la Gramofon este un vin plin de tipicitate, de culoare galben-verzui, plin de prospețime și arome olfactive discrete de flori de viţă de vie și soc. În gust, vinul are o aciditate şi persistență echilibrate și arome de fructe exotice, citrice, mere şi ușoare n..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)