Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Ferdi

Crama Ferdi

Brand: Crama Ferdi
Blaufränkisch este un soi mineral de origine germană se caracterizează prin tonuri de coacăze şi cireşe negre, dezvăluind o aciditate caracteristică lui. Blaufränkisch ne oferă un vin cu structură densă şi taninuri proeminente. Vinul impetuos dezvoltă valenţe catifelate şi consistente cu un p..
125 lei
Ex Tax:125 lei
Brand: Crama Ferdi
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, este un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanț..
125 lei
Ex Tax:125 lei
Brand: Crama Ferdi
Ferdi este o crama de tip boutique de numai 3 hectare ce s-a afirmat prin vinuri de o calitate remarcabila produse în ediție limitată. Cu pasiune și răbdare, creatorul vinurilor care este și proprietarul cramei, ne surprinde la fiecare recolta. Unchiul Puiu este un vin roșu realizat din soiurile Mer..
75 lei
Ex Tax:75 lei
Brand: Crama Ferdi
Un Shiraz îndrăzneț, bogat și complex, dar în același timp elegant, care are un corp amplu, de culoare rubiniu-violet intens cu arome concentrate de afine și prune, unde taninurile și aciditatea se îmbină frumos. Sunt de asemenea caracteristice notele de carne afumată și piper. Carnea roșie ..
125 lei
Ex Tax:125 lei
Brand: Crama Ferdi
Feteasca Neagra cu note olfactive de cacao si condimente care te invaluie in aromele de fructe rosii, ofera o senzație gustativa inedita si surpinde placut prin astringenta incitanta, pe un fond de taninuri de fruct copt si lemn, cu un potențial de invechire de 5 pana la 7 ani. Albastrul regal est..
125 lei
Ex Tax:125 lei
Brand: Crama Ferdi
Feteasca Neagră legendară a cramei, cu note olfactive de cacao și condimente care te învăluie în aromele de fructe de pădure, oferă o senzație gustativă inedită și surpinde plăcut prin taninii mătăsoși cu postgust de mure supracoapte, având un potențial de învechire de 5 până la 10 ani. Un vin compl..
155 lei
Ex Tax:155 lei
Madame S Editie Limitata 2021,sec, 750ml
Produs Nou
Brand: Crama Ferdi
Un Sauvignon Blanc clasic și elegant cu aciditate echilibrată, note de miere și gutui care acompaniază iubitorul de vin. Postgustul este lung, delicat și fructat. Caracterul acestui vin este relevat și de calitatea strugurilor atent îngrijiți și selecționați, oferind o experiență senzorială completă..
70 lei
Ex Tax:70 lei
Mister S Rezerva 2019, sec, 750ml
Produs Nou
Brand: Crama Ferdi
Un Shiraz complex și bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireșe negre, prune coapte și piper negru, unde aciditatea echilibrată și taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung și concentrat...
149 lei
Ex Tax:149 lei
Brand: Crama Ferdi
Un Cabernet Sauvignon dominant, concentrat si cu un mare potential de invechire. Un vin super-premium, corpolent, unde gustul de coacaze negre condimentate dau tonul si unde aciditatea atinge nivelul corect. Taninii bogati fac din acest Cabernet un partener perfect pentru carnea la grill si ..
155 lei
Ex Tax:155 lei
Brand: Crama Ferdi
Un cupaj din trei soiuri deosebite: Merlot, Shiraz și Blaufränkisch ne aduce în prezența unui rosé mineral de culoare trandafirie cu miros imbatator de flori albe, capsuni si citrice. Secretului acestui rosé sec stă în combinația îndrăzneață a acestor soiuri, unde Shiraz-ul oferă corp vinului, Merlo..
75 lei
Ex Tax:75 lei
Brand: Crama Ferdi
White Queen Ediţie Limitată 2020 este un Chardonnay fermentat şi maturat in baricuri noi, de stejar francez, cu batonaj zilnic. Astfel că White Queen este un vin untos, cu arome de fructe tropicale, care ne îndreaptă spre un postgust persistent. Un vin echilibrat, cu aciditate moderată, care oferă t..
80 lei
Ex Tax:80 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)