Menu
Your Cart

În această perioadă putem să onorăm numai comenzile preplătite cu card bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Aramic

Brand: Crama Aramic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteristicile celor trei soiuri...
43 lei
Ex Tax:43 lei
Brand: Crama Aramic
Cele trei vinuri din asamblaj își pun amprenta foarte frumos asupra vinului : Sauvignon Blanc aduce note vegetale si citrice, Chardonnay-ul se face simțit prin notele de unt, mere Golden și piersici albe, iar Feteasca Albă se exprimă prin rafinament și mineralitate. Se recomandă a fi servit l..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Crama Aramic
Produs  din struguri proveniti dintr-o parcela care a dat cele mai bune rezultate in anii trecuti, ținuți  în  contact cu mustul pentru  aproximativ 36 de ore pentru a va oferi un vin în care pe lîngă aromele elgante de soc găsim note minerale, de cremene. Gustul este amplu..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Crama Aramic
Un vin roșu al cărui miros este o explozie de fructe negre de pădure: cireșe amare de pădure, mure , iar gustul este catifelat, dominat de dulceață de afine și vișine negre, ușor condimentat  în post gust: piper alb și cuișoare.De asociat cu preparate din carne de vită, berbecuț , porc, p..
43 lei
Ex Tax:43 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)