Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Corcova Roy & Damboviceanu

Corcova Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah
Comandă telefonic
Imixtiunea oenologilor romani in procesul de fabricatie al vinurilor alese s-a produs si in jurul acestei creatii, acolo unde s-a reusit imbinarea fina a aromelor fructate ale Merlotului, imersiunea totala a Cabernetului, aceste soiuri ofera o personalitatea aparte si un tipar inedit. Prezinta ..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Conditiile podoclimatice din jurul podgoriilor Severin-Corcova, a dus la raspandirea soiului de struguri Sauvignon Blanc de pe urma carora se obtin vinuri licoroase, seci, foarte apreciate de degustorii romani. Mustul a fost obtinut prin fenomenul de presare directa a strugurilor atent selection..
43 lei
Ex Tax:43 lei
Un vin extras din maduva strugurilor Feteasca Neagra, care isi propune sa ofere tautologia unui ”terroir” ce sustine traditia si admiratia productiilor romanesti. Farmecul aparte al acestui vin este oferit de impletirea adecvata a particularitatilor de soi cu cele mai bune procese de preluc..
43 lei
Ex Tax:43 lei
Corcova Lady Asquith, sec, 750ml
Produs Nou
Corcova Lady Asquith Cu o evoluție la sticla ce-i conferă eleganță și o lemnozitate bine integrată (este fermentat în butoaie de 400 L și maturat în barrique de 225 L, butoaie produse din stejar franțuzesc), se prezintă ca un vin echilibrat, cremos, dar care își pastrează aciditatea ș..
86 lei
Ex Tax:86 lei
Corcova Lecram, sec, 750ml
Produs Nou
Corcova Lecram este un vin roșu rustic și bine structurat (este maturat circa 1 an în butoaie de stejar tip barrique din lemn românesc și franțuzesc), cremos și catifelat, cu arome intense de fructe roșii coapte, cu note delicate de piele și ciocolată neagră, plăcut lemnos și ușor afumat. Are t..
86 lei
Ex Tax:86 lei
Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 30%, Syrah 20%De o culoare de un roșu opac , cu arome intense de fructe negre de pădure, fructe uscate, cacao, piele si tutun, are un gust complex, îmbogățit de o lemnozitate placuta, bine integrată,cu tanini moi, un vin catifelat , cu un gust remanent lung...
180 lei
Ex Tax:180 lei
Corcova Reserve Chardonnay
Comandă telefonic
Un vin alb sec, supus proceselor de fermentatie alese si maturat in butoaie masive de inox pentru a dezvolta un buchet aromatic complex inconjurat de tanini bine echilibrati. Recoltele tarzii ale soiului de struguri Chardonnay, recunoscuti pentru imbunatatirea calitatilor prin imbatranite, au fo..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Un vin de o culoare ce stârnește pasiuni: roșu vișiniu intens cu reflexii violacee. Are o paletă aromatică puternic marcată de fructe. Lemnul este o prezență discretă, bine integrată (maturat în butoaie de stejar românești și franțuzești). Este elegant, condimentat (în special piper, cuișoar..
74 lei
Ex Tax:74 lei
Corcova Rose Eclat, sec, 750ml
Produs Nou
Corcova Rose Eclat este un rose gourmet bine structurat, echilibrat, plăcut și cremos, cu o aciditate frumos integrată, dominat de arome fructate (de căpșuni, grapefruit roșu și citrice), completate de note lemnoase suave, de cedru și stejar. Senzația finală după înghițire este lungă, zemo..
86 lei
Ex Tax:86 lei
O culoare argintie cu reflexii verzi, foarte limpede. Arome proaspete, intense, cu note de citrice, da fan proaspat taiat si de cismir. Gustul este fin, usor, iar in a doua faza are multa rotunjime...
43 lei
Ex Tax:43 lei
Un vin inspirat din libretele preclasice ale compozitorilor din secolul XIX, tradus si prelucrat intr-o maniera specifica in jurul cramelor Corcova, acolo unde se cultiva cele mai apreciate soiuri de struguri autohtoni (Cabernet Sauvignon si Merlot). Vartos, fin, remarca inca de la prima intera..
74 lei
Ex Tax:74 lei
Este un cupaj,Cabernet Sauvignon și Merlot, care sunt folosite în proporție de 55% și respectiv 45%, fac deliciul licorii Corcova Reserve Cuvee Racoveanu.  Un vin bine structurat, corpolent, cu taninuri ce evoluează în timpul învechirii, conferindu-i echilibru. Culoare roșu intens cu ..
74 lei
Ex Tax:74 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)