Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Carastelec

Brand: Carastelec
Spumantul CARASSIA a fost lansat în anul 2017 și este produs exclusiv din struguri din podgoria proprie. Crama Carastelec este situată în zona viticola Crișana, județul Sălaj, regiune ce permite cultivarea soiurilor din care se pot obține vinuri spumante obținute prin metoda tradiționala. Spumantul ..
93 lei
Ex Tax:93 lei
Brand: Carastelec
Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia.Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ulu..
220 lei
Ex Tax:220 lei
Brand: Carastelec
Un vin spumant obtinut prin metoda traditionala al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, Carassia Rose Brut prezinta un perlaj fin si un mousse persistent cu arome vioaie de fructe rosii dar si cele de briosa provenite din maturarea indelungata timp de 22 luni in sticla. Aromele fructate tipice..
100 lei
Ex Tax:100 lei
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza al acestui spumant, la care se adauga perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si frag proaspat si cele de briosa provenind din matur..
220 lei
Ex Tax:220 lei
Carastelec-Vinca Theresia Riesling
!Best
Deal!
-32 %
Brand: Carastelec
Un vin alb al Cramei Carastelec din arealul viticol Crișana, istoric vorbind, fiind una dintre cele mai vechi zone producatoare de vin din Transilvania, având  rădăcinile în  localitatea cu același nume, Carastelec. Theresia Rhein Riesling este vinul care te face sa te îndrăgostești..
25 lei 37 lei
Ex Tax:25 lei
Brand: Carastelec
Parfumul expresiv de cireșe amare și prune coapte continuă într-un gust vibrant de dulceață de vișine și merișoare, evoluând în note armonioase de cafea și tutun...
65 lei
Ex Tax:65 lei
Brand: Carastelec
Crama Carastelec este singura cramă din ţară care produce vinuri efervescente, de tipul petiante. În cazul vinurilor petiante din Crama Carastelec, dioxidul de carbon din vin rezultă 100% din propria fermentație a mustului, iar vinurile au o perlație ușoară (între 1 - 2,5 bar presiune) ceea ..
37 lei
Ex Tax:37 lei
Brand: Carastelec
CARASSIA Blanc de BlancsScurtă descriere a vinului: CARASSIA Blanc de Blancs este un vin spumant de înaltă calitate, lansat în 2017 și produs exclusiv din struguri Chardonnay din podgoria proprie a Cramei Carastelec, situată în zona viticolă Crișana, județul Sălaj, România. Acest spumant este obțin..
110 lei
Ex Tax:110 lei
Brand: Carastelec
Un vin petillant al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, cu efervescenta provenita din propria fermentare, Frizza rose este un vin lejer, de vara care poate fi consumat in orice imprejurare. Nas generos de fructe rosii cu un gust placut de capsune si fragi, bule fine, se recomanda a fi racit i..
34 lei
Ex Tax:34 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)