Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Carastelec

Brand: Carastelec
Anul recoltei: 2014Soi: 100% ChardonnayRecoltare manuală la maturitate tehnologică. Jumătatea strugurilor au fost presați ciorchine întregi iar cealaltă jumătate dezbrobonit, după care fermentația s-a decurs în rezervoare de inox la temperatură controlată. Tirajarea și îmbutelierea: 2015 mai..
89 lei
Ex Tax:89 lei
Brand: Carastelec
Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate ș..
84 lei
Ex Tax:84 lei
Brand: Carastelec
Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia.Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ulu..
195 lei
Ex Tax:195 lei
Carassia Rose Brut
-14 %
Brand: Carastelec
Un vin spumant obtinut prin metoda traditionala al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, Carassia Rose Brut prezinta un perlaj fin si un mousse persistent cu arome vioaie de fructe rosii dar si cele de briosa provenite din maturarea indelungata timp de 22 luni in sticla. Aromele fructate tipice..
60 lei 70 lei
Ex Tax:60 lei
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza al acestui spumant, la care se adauga perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si frag proaspat si cele de briosa provenind din matur..
170 lei
Ex Tax:170 lei
Brand: Carastelec
Parfumul expresiv de cireșe amare și prune coapte continuă într-un gust vibrant de dulceață de vișine și merișoare, evoluând în note armonioase de cafea și tutun...
58 lei
Ex Tax:58 lei
Brand: Carastelec
Crama Carastelec este singura cramă din ţară care produce vinuri efervescente, de tipul petiante. În cazul vinurilor petiante din Crama Carastelec, dioxidul de carbon din vin rezultă 100% din propria fermentație a mustului, iar vinurile au o perlație ușoară (între 1 - 2,5 bar presiune) ceea ..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Carastelec
Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri si vii bisericii din satul Carastelec.Este un vin de un auriu deschis, încoronat de buchetul plin de citrice, mere, pere, flori de câmp şi arome de butoaie de stejar. Savoarea de lămâie, mere gal..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Carastelec
Un vin petillant al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, cu efervescenta provenita din propria fermentare, Frizza rose este un vin lejer, de vara care poate fi consumat in orice imprejurare. Nas generos de fructe rosii cu un gust placut de capsune si fragi, bule fine, se recomanda a fi racit i..
35 lei
Ex Tax:35 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)