Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Carastelec

Carassia Blanc de Blancs
Hot -9 %
Brand: Carastelec
Anul recoltei: 2014Soi: 100% ChardonnayRecoltare manuală la maturitate tehnologică. Jumătatea strugurilor au fost presați ciorchine întregi iar cealaltă jumătate dezbrobonit, după care fermentația s-a decurs în rezervoare de inox la temperatură controlată. Tirajarea și îmbutelierea: 2015 mai..
81 lei 89 lei
Ex Tax:81 lei
Brand: Carastelec
Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate ș..
84 lei
Ex Tax:84 lei
Brand: Carastelec
Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia.Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ulu..
195 lei
Ex Tax:195 lei
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza ale acestui spumant. Se adauga apoi perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si fragi proaspeti si cele de briosa provenind d..
70 lei
Ex Tax:70 lei
Brand: Carastelec
Culoare somonie stralucitoare si fructuozitate intensiva sunt caracteristicile de baza al acestui spumant, la care se adauga perlajul fin si un mousse persistent care inveleste si mangiie papilele gustative intensificand aromele vioaie de zmeura si frag proaspat si cele de briosa provenind din matur..
170 lei
Ex Tax:170 lei
Brand: Carastelec
Parfumul expresiv de cireșe amare și prune coapte continuă într-un gust vibrant de dulceață de vișine și merișoare, evoluând în note armonioase de cafea și tutun...
58 lei
Ex Tax:58 lei
Brand: Carastelec
Culoarea somonie și mirosul profund de zmeură și căpșuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă ..
34 lei
Ex Tax:34 lei
Brand: Carastelec
Crama Carastelec este singura cramă din ţară care produce vinuri efervescente, de tipul petiante. În cazul vinurilor petiante din Crama Carastelec, dioxidul de carbon din vin rezultă 100% din propria fermentație a mustului, iar vinurile au o perlație ușoară (între 1 - 2,5 bar presiune) ceea ..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Carastelec
Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri si vii bisericii din satul Carastelec.Este un vin de un auriu deschis, încoronat de buchetul plin de citrice, mere, pere, flori de câmp şi arome de butoaie de stejar. Savoarea de lămâie, mere gal..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)