Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Balla Geza

Brand: Balla Geza
Este vinul care valorifică cel mai bine potențialul de terroir al podgoriei Miniș. Strugurii recoltați în a doua jumătate a lunii octombrie de pe dealul Covăsânțului sunt selectați foarte riguroși atât la recoltare cât și la prelucrare. Vinul este unul robust, bine structurat, aproape ”negru..
95 lei
Ex Tax:95 lei
Brand: Balla Geza
Un ,,Grand Selection,, din soiurile: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca..
205 lei
Ex Tax:205 lei
Brand: Balla Geza
Balla Géza - Fetească Neagră Stonewine este un vin roșu sec produs de crama Balla Géza din România, în regiunea viticolă a Transilvaniei.Feteasca Neagră este un soi autohton românesc care produce vinuri roșii cu arome intense de fructe negre, cum ar fi căpșunile, fructele de pădure și cireșele, îmbi..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Brand: Balla Geza
Balla Géza Frizzy este o gamă de vinuri spumante produse de crama Balla Géza din România. Aceste vinuri spumante pot fi realizate în diferite stiluri, cum ar fi spumantele seci, demiseci sau dulci, și pot avea arome variate, de la fructe proaspete până la arome florale și note subtile de drojdii.Den..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Balla Geza
Balla Géza Mustoasă de Măderat Kolna este un vin alb sec produs în România, în regiunea viticolă a Transilvaniei, de către crama Balla Géza.Mustoasă de Măderat este un soi autohton românesc, cunoscut pentru a produce vinuri albe ușoare și plăcute, cu arome fructuoase și o aciditate plăcută."Kolna" a..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Balla Geza
Balla Géza Rozzy este o gamă de vinuri roz produse de crama Balla Géza din România. Aceste vinuri roz pot fi realizate din diferite soiuri de struguri, inclusiv Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră sau alte soiuri, și pot avea arome și stiluri variate.Denumirea "Rozzy" sugerează că este un vi..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Balla Geza
Balla Géza Sauvignon Blanc Kolna este un vin alb sec produs în regiunea viticolă Minis, Romania, de către crama Balla Géza Winery.Sauvignon Blanc este un soi de struguri cunoscut pentru a produce vinuri albe aromate, cu arome distincte de fructe tropicale, citrice și ierburi proaspete."Kolna" poate ..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Brand: Balla Geza
Vinul "Balla Géza - Cadarcă Kolna 2018" este produs de crama Balla Géza, situată în regiunea viticolă a Transilvaniei, România.Cadarcă este un soi autohton românesc de struguri, cunoscut și sub numele de Kadarka în alte regiuni din Europa de Est, cum ar fi Ungaria și Serbia. Acest soi produce vinuri..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Balla Geza
Un vin roșu intens colorat cu o aromă susținută de fructe cu sâmbure mari, bogate in taninuri, cu un postgust lung și un gust catifelat. Acest asamblaj îmbină excelent structura soiului Cabernet Sauvignon cu finețea dar în aceeași timp robustețea soiului Cabernet Franc...
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Balla Geza
Soi cu un potențial deosebit in podgoria Miniș. Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc. Olfactiv este tipic, cu aromă de condiment, cu o culoare roșie plăcută. La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un..
73 lei
Ex Tax:73 lei
Brand: Balla Geza
Balla Geza Spumant Clarus Rose este un rose brut proaspăt cu note de fructe roșii de pădure, frag, zmeură cu un mousse delicat și postgust persistent de fructe roșii.  Soi:Cadarca. Volum:750ml. Culoare: rose. Tip:brut. Deal: Minis-Maderat. Maturare: metodă tradiționalăAlcool: 13 %vol...
55 lei
Ex Tax:55 lei
Brand: Balla Geza
Este o asamblare foarte curajoasă a două vinuri cu caractere total deosebite, dar care se completează reciproc foarte bine. Un vin foarte intens colorat, cu o aromă fină de la Feteasca Neagră, echilibrat, plin, un vin ”bărbătesc” fără etalarea caracterelor tipice de soi. Un vin de mare poten..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)