Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Avincis

Avincis Crâmpoșie Selecționată 2016
-13 %
Brand: Avincis
O Cramposie selectionata de un galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Un vin alb de Dragasani cu un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde. Gustul sau este persistent si plin de viata cu note citrice si de mar verde combinate cu o usoara mineralitate...
39 lei 45 lei
Ex Tax:39 lei
Brand: Avincis
Cuvée Andrei are un buchet puternic de fructe rosii proaspete precum coacazele negre si un gust rotund lemnos. Acest vin a fost vinificat si pastrat in butoaie frantuzesti timp de 14 luni. Culoarea acestui cabernet este rubiniu închis profund. Acest vin are un buchet predominant de coa..
77 lei
Ex Tax:77 lei
Brand: Avincis
Cuvee Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana Stoica. Produs din clona de calitate superioara din Europa de Vest, acest vin prezinta arome de fructe exotice, grapefruit si iarba proaspat cosita..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Avincis
Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor. Buchetul bogat și complex al acestui vin se deschide către dulceața florilor albe și a caiselor cu o ușoară aromă de vanilie. Gustul său este generos și bine structurat cu arome de piersică și pară condimentată.Pe dealurile Dobrușei, vița ..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Brand: Avincis
Soiurile Merlot şi Cabernet Sauvignon se comportă foarte bine pe terroir-ul din Drăgăşani. Combinaţia dintre cele două soiuri nobile este una clasică şi conturează un cupaj extrem de nuanţat şi de complex, cu o profunzime aparte. Asemenea vinurilor roşii de Bordeaux, sortimentul ia ce-i mai ..
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Avincis
Acest Merlot, produs din cei mai buni si sanatosi struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si delicios, de zmeura, prune si ciocolata neagra. Gustul este rotund si consistent, iar finalul elegant, cu arome de mure, boabe de cafe..
67 lei
Ex Tax:67 lei
Brand: Avincis
Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală,  câ..
37 lei
Ex Tax:37 lei
Brand: Avincis
Este un vin sec, cu coperti violet inchis, care te fac sa il degusti cu mirare si interes. Are buchet de violete, cirese negre si afine, usor condimentat. Gustul sau te duce in cosul cu cirese si daca te cufunzi in amintiri si naratiune, nuantele de piper proaspat iti readuc realitatea in pr..
77 lei
Ex Tax:77 lei
Brand: Avincis
Un Pinot Noir de Drăgăşani, matur şi “bine aşezat”, care nu-şi propune să epateze audienţa, dar, în schimb, reuşeşte să se facă remarcat printr-o frumoasă textură şi un stil prietenos şi convivial, cu o influenţă minimală a baricului. Culoarea este rubiniu deschis, cu o fină bordură cărămizi..
73 lei
Ex Tax:73 lei
Brand: Avincis
Culoarea acestui vin este roz – somon deschis. Buchetul dezvăluie arome de căpşune sălbatice şi petale de trandafir. Gustul său este apetisant, cu arome de cirese proaspete şi final înţepător. Trebuie degustat tânar şi proaspăt ! ..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)