Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Alira

Brand: Alira
Alira este o crama situată în Dobrogea între localitățile Aliman și Rasova de unde îi provine și numele. Fiind o zona viticola cu tradiție încă de pe vremea Geto- Dacilor, în zilele noastre este pusă în valoare de mai multi producători. Printre ei se afirma oenologul de origine franceza Mark Dworkin..
57 lei
Ex Tax:57 lei
Brand: Alira
Alira Feteasca Neagra este tributul pe care il aducem soiului nostru national. Creat din struguri selectionati manual, vinul obtinut refleta potentialul maxim al soiului: taninuri fine, note de visine, ciocolata si prune coapte, cu un final lung si bogat in condimente...
45 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Alira
ALIRA Gran Vin Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu un gust dens în care notele de fructe negre, lemn dulce și ciocolată amăruie sunt atinse de arome ușoare de mentă și piper alb. Gustul este persistent și complex, astfel ca  se recomandă o aerare de aproximativ 30 de minute. Poa..
80 lei
Ex Tax:80 lei
Alira Grand Vin Cabernet Sauvignon Magnum, 1500ml
Comandă telefonic
Brand: Alira
ALIRA Grand Vin Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu un gust dens în care notele de fructe negre, lemn dulce și ciocolată amăruie sunt atinse de arome ușoare de mentă și piper alb. Gustul este persistent și complex, pentru a fi domolit se recomandă o aerare de aproximativ 30 de minute..
136 lei
Ex Tax:136 lei
Brand: Alira
Caracterul nobil al Alira Grand Vin Cuveé (Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon) se remarcă de la prima turnare în pahar. Culoarea rubinie intensă exprimă arome fine de vișine și marțipan într-un gust plin și echilibrat, dominat de fructe coapte și cacao. Regăsim de asemenea note de m..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Brand: Alira
Alira Grand Vin Fetească Neagră este un vin sec, cu o culoare purpurie, ce scoate la iveală note de pâine prăjită, vanilie și zmeură. Taninurile elegante sunt perfect susținute de gustul de fructe roșii și de post-gust-ul de durată. Structura vinului este cursivă, închegată, iar axa culoare-..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Brand: Alira
Dominat de o puternică notă de trufă albă, vinul se deschide treptat în fructe negre, prune proaspete şi afumate, eucalipt şi spumă de espresso. Ciocolata neagră se îmbină cu aromele de prune, cireşe amare şi cafea. Vinul dezvăluie în finalul lung şi fructat note de portocale roşii de Sicili..
199 lei
Ex Tax:199 lei
Brand: Alira
Un Merlot rubiniu și catifelat, care dezvăluie arome proaspete și intense de fructe roșii dar și de condimente, cum ar fi piper verde. Are un gust expresiv, care dă iluzia de dulce, în timp ce notele elegante de vișine și ciocolată neagră conferă un final lung și un postgust complex. Aminteș..
85 lei
Ex Tax:85 lei
Brand: Alira
Alira Rose are o culoare provensala, nas retinut ca intensitate dar complex datorita celor doua soiuri de marca implicate (Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon). arome de fructe rosii de padure, gust amplu si fresh ...
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Alira
Alira Sauvignon Blanc este singurul vin alb din portofoliul cramei. Vinul are un corp mediu si o aciditate placuta, tipica soiului. Olfactiv si in gust, vinul etaleaza arome de citrice, fructe exotice si iarba verde...
40 lei
Ex Tax:40 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)