Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Rom

Acest rom este foarte reușit, are o haină elegantă și un buchet atractiv, care completează aromele fructate cu prezența stejarului și arome caracteristice proeminente de rom lung. Acest rom este rotund, foarte echilibrat și armonios, poate fi elegant și foarte blând, fără a fi lacom. Lasă un..
240 lei
Ex Tax:240 lei
Miros: moale si subtil - piele, caramel, nuga, zaharPalat: rotund si structurat - lemnos, picant, zahar rosuFinish: persistent - note dulci..
275 lei
Ex Tax:275 lei
KIRK & SWEENEY 18YO 0.75L, 40%
Comandă telefonic
Culoare: mahon adancMiros: vanilie, zahar brun si ciocolataGust: cafea, sherry, stejar si note picante de scortisoaraFinish: neted..
290 lei
Ex Tax:290 lei
Produs in Panama, cu un caracter perfect echilibrat si o complexitate desavarsita, cu arome patrunzatoare ce redau un gust inedit, KUNA DAVIDOFF CIGAR CASK FINISH este un rom unic, o compozitie armonioasa reprezentata de indicii subtile de condimente.KUNA este un rom produs in colaborare cu Davidoff..
1.150 lei
Ex Tax:1.150 lei
Kuna RHUM are un gust intens, rezutat dint-o imbatranire timp de 8 ani, in butoaie de stejar alb, american. Finisajul acestui vechi Rom Kuna, dezvaluie arome de lemn și vanilie, precum și note picante dominate de un gust delicios de caramel...
135 lei
Ex Tax:135 lei
"Legendele nu se nasc, perfectiunea este conditia prealabila." Acest rom produs in Panama, nascut din pasiunea a doi vizionari este botezat  dupa numele unei strazi legendare din inima orasului Havana si tot de aici vine si reteta sa unica. Povestea incepe cu recoltarea trestiei de zaha..
290 lei
Ex Tax:290 lei
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)