Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Recaș

Brand: Recaș
Super Premium Cuvee Uberland este un vin deosebit, obţinut prin procesul „tăierea rugului”. În compoziţia sortimentului intră struguri din soiurile Cabernet Sauvignon (60%) şi Merlot (40%), culeşi atunci când ating maturitatea. Pentru a beneficia de o concentraţie maximă a aromei, struguri..
130 lei
Ex Tax:130 lei
La Putere Cabernet Sauvignon
!Best
Deal!
-22 %
Brand: Recaș
Un vin inca tanar, de culoare rosu purpuriu, dominat de arome de fructe negre cu note de ardei iute, piper verde, fructe rosii uscate si condimente. Gust voluptos de cirese amare si visine, urmate in intensitate de fructe de padure, apoi de inflexiuni de prune uscate, piper si ierburi arom..
45 lei 58 lei
Ex Tax:45 lei
La Putere Fetească Neagră
!Best
Deal!
-22 %
Brand: Recaș
O Feteasca Neagra asa cum rar se naste: intensa, aproape dura, cu arome puternice, complexe, cu intunecimi si straluciri. Primele arome denota o evolutie importanta la sticla – un buchet aproape inextricabil, o nuanta care le reuneste pe toate celelalte. Abia dupa o aerisire indelunga, de ..
45 lei 58 lei
Ex Tax:45 lei
Brand: Recaș
Superbul sortiment a fost creat pentru a cinsti memoria familiei Ambrozy de Seden. Vinul este obţinut din cei mai buni struguri Sauvignon Blanc culeşi toamna târziu, pentru a contura un buchet elegant, expresiv şi bogat. Gustul dulce al sortimentului poate ţine oricând locul unui desert, iar..
52 lei
Ex Tax:52 lei
Recas Muse Day Rose
!Best
Deal!
Brand: Recaș
Muse Day este un vin rosé absolut fermecător, delicat şi plăcut, ideal pentru zilele călduroase de vară. Colecţia Muse este una inovatoare pe piaţa din România şi se adresează în special persoanelor moderne, cu viaţă socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant..
74 lei
Ex Tax:74 lei
Recas Muse Night Rose
!Best
Deal!
Comandă telefonic
Brand: Recaș
Colecţia Muse se adresează în special celor care au un stil de viaţă modern, exclusivist şi este prezentată în două variante rosé: Day și Night. Muse Night este un sortiment elegant, plăcut şi uşor de băut, ideal pentru serile lungi şi calde de vară. Soiul vedetă este Cabernet Franc, la care..
74 lei
Ex Tax:74 lei
Recas Muse Stars Spumant
Comandă telefonic
Brand: Recaș
Muse Stars este un vin spumant superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri Chardonnay. Pentru a realiza sortimentul, producătorii au folosit metoda tradiţională de fermentare în sticlă timp de 19 luni, obţinând astfel un perlaj fin, seducător, care înnobi..
72 lei
Ex Tax:72 lei
Brand: Recaș
În mitologia greacă, Selene este zeiţa lunii, iar denumirea liniei a fost inspirată de faptul că strugurii care intră în compoziţia sortimentelor sunt culeşi noaptea, pentru a proteja aroma soiului de căldura soarelui. Selene Cabernet Sauvignon este produs doar în ani de recoltă excepţionali..
80 lei
Ex Tax:80 lei
Brand: Recaș
Sortimentul Selene Fetească Neagră este produs în ediţie limitată de 6628 de sticle. Denumirea liniei este inspirată de Selene, zeiţa lunii în mitologia greacă, pentru că strugurii care intră în compoziţia sortimentelor din această colecţie sunt culeşi noaptea, pentru a proteja aroma intensă..
80 lei
Ex Tax:80 lei
Brand: Recaș
Maturat timp de şase luni în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, acest Merlot impresionează cu buchetul său curat, generos şi elegant. Aciditatea vinului este foarte bună, alcoolul bine integrat şi corpolenţa medie. Postgustul se dovedeşte a fi lung şi catifelat, aşa cum îi stă bine unui ..
80 lei
Ex Tax:80 lei
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)