Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene Millesimato Extra Dry
Situată în apropierea Veneției, proprietatea CA' DI RAJO a fost fondata
în 2005 mulțumită familiei Cecchetto, producători de vin din 1931, iar
în momentul de fata este de condusă de frații Simone, Alessio și Fabio.
Compania folosește cele mai noi metode de vinificare, intr-o crama
moderna situată într-un sat medieval cu o încărcătura istorică
fascinanta. CA’ DI RAJO are o capacitate de vinificare de 3 milioane de
litri și produce pe langa prosecco și vinuri linistite. CA DI RAJO
PROSECCO SUPERIORE VALDOBBIADENE este un vin elegant de culoare
galben-pai, cu perlaj delicat și persistent, în care descoperim arome de
flori de salcâm cu note de mere verzi și lămâie. Bine structurat și
ușor fructat, CA DI RAJO PROSECCO SUPERIORE VALDOBBIADENE poate fi
asociat cu legume sotate, peste prăjit, dar poate fi și un bun aperitiv.