Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Preferatul uscat al nobililor din timpurile străvechi -Mânzat maturat și uscat 100g

Preferatul uscat al nobililor din timpurile străvechi -Mânzat maturat și uscat 100g
11 lei
Fără TVA: 11 lei

PREFERATUL USCAT AL NOBILILOR, DIN TIMPURILE STRĂVECHI  (MÂNZAT MATURAT)
„Ține  minte, fiule, pune  numai bucături bune pe masă, de parcă întotdeauna ar fi o sărbătoare!” – spuse bunicul meu drag de câte ori vroia să-mi încredințeze secretele stricte ale iscusinței. Lua câteva bucăți frumoase de vrăbioară de mânzat, a amestecat condimentele – sarea, piperul, coriandrul, țelina și foile de dafin – şi a adăugat peste carne. „Vrăbioarele se aşază una peste alta pentru ca aroma condimentelor să pătrundă în carne. După o săptămână de maturare, vrăbioarele de mânzat se leagă şi se afumă o zi, după care se lasă la uscare timp de o lună” – spuse bunicul duios și a mai adăugat: „Acesta e pastrama de mânzat, preferata nobilimii. Pune-o pe masă și te vei simți nobil.”
 
Ingrediente:Vrăbioară mânzat fără os, sare, dextroză, extract din condimente, condimente, maltodextrină, antioxidanți:  izoascorbat de sodiu, acid ascorbic, sodium ascorbate, cultură de maturare, conservant: nitrit de sodiu.
Produs crud, afumat natural și uscat
Condiții de păstrare: +10-+15°C

Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Gramma Aligote 2020,sec, 750ml
Produs Nou
Originar din Burgundia, Aligote-ul este un soi reprezentativ al cramei Gramma din Iasi. Un vin proaspat, usor floral, cu aciditate ridicata specifica ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Faurar Alb de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Faurar este un cupaj proaspat si fructat din Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Ri..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pinot Grigio, un soi ce se regaseste si in climatul nordic din Italia, regiunea Veneto, face vinuri proaspete si usor florale. Fidora Pinot Grigio est..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Faurar Rose de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot de culoare rose cristalin. Gustul ..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pigoudet Premiere este un vin din regiunea Provence Franta dintr-un melanj de Grenache Noir, Cinsault, Cabernet Sauvignon si Syrah de o culoare roz lu..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Miraval 2020 sec
Produs Nou
Vin Rosé Miraval Provence. Millésime 2020. Jolie-Pitt & Perrin. AOP/AOC Côtes de Provence. ..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Un vin produs din soiul Tempranillo chiar in inima regiunii Ribera del Duero de o culoare rosu violet. Usoare note de cacao, cafea dar si fructe rosii..
63 lei
Fără TVA:63 lei
Soi autohton, Feteasca Neagra Nomad produsa de Aurelia Visinescu are o culoare rosu intens cu arome de prune uscate si cirese negre si un gust de cioc..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Crama Ferdi, o crama boutique de numai 3ha din Dealu Mare, producator de vinuri in editie limitata, al carui Cuvee Francisc, atent realizat din soiuri..
120 lei
Fără TVA:120 lei
Un vin petillant al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, cu efervescenta provenita din propria fermentare, Frizza rose este un vin lejer, de var..
35 lei
Fără TVA:35 lei
Un spumant rose delicat si rafinat al renumitului producator Ca’ di Rajo, cu note de fructe de padure, citrice si trandafir. Gust de caise cu un finis..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Bernard Remy este un producator de champagne si pentru Cuvee Carte Blanche foloseste cele 3 soiuri clasice (Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meuniere)...
150 lei
Fără TVA:150 lei