Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Pian Delle Vigne 2013 Brunello di Montalcino, 750 ml

Pian Delle Vigne 2013 Brunello di Montalcino, 750 ml
390 lei
Fără TVA: 390 lei

Pian delle Vigne 2013 Brunello di Montalcino este un vin roșu sec produs de Marchesi Antinori, un renumit producător de vinuri din Toscana, Italia. Acest vin provine din regiunea Montalcino, cunoscută pentru vinurile sale excelente, în special pentru Brunello di Montalcino, unul dintre cele mai renumite vinuri roșii din Italia.

Brunello di Montalcino este produs în principal din struguri Sangiovese Grosso, cunoscut și sub numele de Brunello, care este cultivat în jurul orașului Montalcino. Acest vin este supus unui proces de îmbătrânire prelungit înainte de a fi pus în vânzare, de obicei timp de cel puțin doi ani în butoaie de stejar și apoi în sticlă.

Anul "2013" indică anul recoltei, iar aceasta este o recoltă apreciată pentru calitatea sa, în ciuda condițiilor meteorologice dificile din acea perioadă. Vinurile Brunello di Montalcino din 2013 pot oferi arome intense de fructe negre, cum ar fi cireșele și murele, îmbinate cu note subtile de mirodenii, lemn dulce și vanilie de la îmbătrânirea în butoaie.

Pian delle Vigne este una dintre podgoriile de top ale Marchesi Antinori și este cunoscută pentru vinurile sale de înaltă calitate. Acest Brunello di Montalcino ar putea fi un vin elegant și rafinat, cu o structură puternică și tanini bine integrați. Este potrivit pentru a fi savurat alături de mâncăruri italiene tradiționale, precum și de preparate din carne roșie sau brânzeturi maturate.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei