Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Palincă

Palinca

Miresme florale, gust de citrice dar și gem de caise intense, intensitate care continuă în post-gust.Pălinca de caise Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, s..
85 lei
Ex Tax:85 lei
Cu note de ciocolată și marțipan, perfect pentru desert sau lângă cafea.Pălinca de cireșe Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajuns ..
71 lei
Ex Tax:71 lei
Gust intensiv de fructe cu note minerale, o pălincă cu caracter compact, specific fructului roșu..Pălinca de coacăze negre Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfec..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Arome inconfundabile specifice fructelor de pădure, cu mireasmă și gust pronunțat.Pălinca de coarne de pădure Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Gust proaspăt – acrișor de citrice, note unice de sâmbure.Pălinca de gutui Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajuns în paharul Dumn..
86 lei
Ex Tax:86 lei
Fructul copt, conservat, păstrează multă aromă. Miresme florale, gust de pere williams intense, intensitate care continuă în post-gust.Pălinca de pere williams Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt pr..
86 lei
Ex Tax:86 lei
Pălinca de fructe Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajuns în paharul Dumneavoastră să reflecte străduința noastră pentru obținerea..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Miresme florale proaspete gust de marțipan-fruct. Post-gust prelung de prune.Pălinca de prune Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajun..
71 lei
Ex Tax:71 lei
Preparat din boabele negre ale socului, cu caracter floral-fructat, insotita de un iz usor acrisor, condimentat. Medaliat cu argint la concursul Quintessence Competition 2019 din Ungaria. Consumul este recomandat ca aperitiv sau digestiv la 18-20 grade Celsius...
59 lei
Ex Tax:59 lei
Este preparat din boabe de struguri albe pentru a evidenția savoarea fructului cu arome de muscat parfumat cu note florale.Pălinca de struguri Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu riguroz..
71 lei
Ex Tax:71 lei
Miros proaspăt de fructe de pădure. Curiozitate în lumea distilatelor, post-gust irezistibil de zmeură.Pălinca de zmeură Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)