Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Ovas Merlot & Cabernet Sauvignon 2019,sec, 750ml

Ovas Merlot & Cabernet Sauvignon 2019,sec, 750ml
89 lei
Fără TVA: 89 lei

Petro Vaselo este o companie ce deține o suprafață de 172 de hectare din care 42 de hectare sunt plantate cu vie. Cu o dispunere în forma de amfiteatru a dealurilor, se creează un microclimat favorabil dezvoltării viticulturii și obținerea strugurilor de cea mai buna calitate. Culesul în verde face parte din ritualul de îngrijire al vie pentru a limita numărul de ciorchini pe fiecare butuc. Vinurile roșii produse de Petro Vaselo sunt nefiltrate, metoda ce ajuta la pastrarea complexitatii și originalității produselor. Ovas este un vin roșu complex și robust realizat din asamblarea soiurilor Merlot și Cabernet Sauvignon ce a fost maturat în butoaie de stejar pentru o perioada de 8 luni. Cu note de violete, arome de coacăze negre și condimente, Ovas poate fi asociat cu carne roșie și vânat.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic